PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καμίνης σε δημοτικούς αστυνομικούς: Βγείτε στους δρόμους μέχρι να βγείτε σε διαθεσιμότητα


Η διαδικασία της διαθεσιμότητας για τους δημοτικούς αστυνομικούς έχει δημιουργήσει ένα κενό στη φύλαξη του Δήμου Αθηναίων.

Η διαδικασία της διαθεσιμότητας για τους δημοτικούς αστυνομικούς έχει δημιουργήσει ένα κενό στη φύλαξη του Δήμου Αθηναίων. Οι υπάλληλοι δεν βγαίνουν πια για τις καθιερωμένες περιπολίες περιμένοντας την απομάκρυνσή τους με αποτέλεσμα να υπάρχει έξαρση σε φαινόμενα όπως το παρεμπόριο στο κέντρο της πόλης.

Ο Γιώργος Καμίνης ζήτησε από τους δημοτικούς αστυνομικούς να «εκτελούν απαρέγκλιτα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της διαθεσιμότητάς τους». Ο δήμαρχος Αθηναίων συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και συζήτησε τις εξελίξεις στο ζήτημα του μέτρου της διαθεσιμότητας (το οποίο χαρακτήρισε βεβιασμένο) και την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη της Αθήνας, μετά την ανακοίνωση των αποφάσεων της κυβέρνησης.

Οπως έγινε γνωστό από το δήμο Αθηναίων, ήδη από σήμερα ξεκίνησε η ενημέρωση των οδηγών για προμήθεια καρτών καθώς και οι έλεγχοι στο σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης και βεβαιώθηκαν παραβάσεις παράνομης και αντικανονικής στάθμευσης αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment