PeristeriNews.gr
Οικονομία

Καμία επιπλέον επιβάρυνση


Τη βεβαιότητά του ότι η χώρα μπορεί να τα καταφέρει με τον περιορισμό της σπατάλης εξέφρασε ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια σύσκεψης με το οικονομικό επιτελείο στο γραφείο του στη Βουλή.

Ο προϋπολογισμός του 2011 και οι συζητήσεις που θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα με την τρόικα, αλλά και ο προγραμματισμός και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης, για το επόμενο διάστημα βρίσκονται στο επίκεντρο των κυβερνητικών συσκέψεων που πραγματοποιούνται υπό την προεδρία του πρωθυπουργού στο γραφείο του στη βουλή.

“Εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε έχοντας βάλει στο στόχο τη σπατάλη. Όχι απολύσεις, καμία επιπλέον επιβάρυνση σε μισθωτούς και συνταξιούχους και καμία αύξηση φορολογικών συντελεστών, πέραν όσων έχουμε δεσμευτεί”, τόνισε ο κ.Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της πρώτης, από τις τρεις διαδοχικές συσκέψεις, στην οποία συμμετείχαν -εκτός από τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, και τον σύμβουλο του πρωθυπουργού και πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ, Λ. Παπαδήμο, που θα μετέχουν σε όλες τις συσκέψεις- οι Θ. Πάγκαλος, Δ. Ρέππας, Ανδ. Λοβέρδος, Λ. Κατσέλη και Ευ. Βενιζέλος. Στη σύσκεψη προσήλθε και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Ηρ. Πολεμαρχάκις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μείωση τιμών σε επτά κατηγορίες προϊόντων – Οι αυξήσεις τον Ιανουάριο

Peristeri News

Λήγει αύριο η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Peristeri News

Μειώθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Ιανουάριο

Peristeri News

Leave a Comment