PeristeriNews.gr
Καιρός

Καλός ο καιρός


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 μποφόρ στο Αιγαίο και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Στην Αττική ο καιρός θα είνια γενικά αίθριος ενώ λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικές νεφώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη Χαλκιδική. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα νότια. τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Παρουσιάζονται λίγες νεφώσεις. Στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα είναι κατά τόπους αυξημένες και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στην βόρεια Εύβοια και τις Σποράδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κρήτη, Κυκλάδες

Θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα νότια. Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και τοπικά στις Κυκλάδες 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι αίθριος. Λίγες νεφώσεις αναμένονται στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Πρόγνωση για αύριο Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός: Τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Βροχές, καταιγίδες και σκόνη

Peristeri News

Χαλάει ο καιρός

Peristeri News

Κυρίως ηλιοφάνεια

Peristeri News

Leave a Comment