PeristeriNews.gr
Lifestyle

Καλομοίρα: «Μάλλον μέχρι του χρόνου με βλέπω με παιδάκι»


Η Καλομοίρα Σαράντη, εννιά μήνες μετά την απουσία της από τη χώρα μας, ήρθε στην Ελλάδα -άγνωστο το πότε θα φύγει- ανανεωμένη, σέξι όσο ποτέ και φυσικά… παντρεμένη!

Η Καλομοίρα Σαράντη, εννιά μήνες μετά την απουσία της από τη χώρα μας, ήρθε στην Ελλάδα -άγνωστο το πότε θα φύγει- ανανεωμένη, σέξι όσο ποτέ και φυσικά… παντρεμένη!

Η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξη που έδωσε στην Real Life, τόνισε πως ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένεια, προτιμάει τη δεύτερη, ενώ μίλησε για τα πράγματα, με τα οποία κατάφερε ν’ ασχοληθεί στην Αμερική, μιας και δεν είχε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

”Έκανα πράγματα για μένα. Άρχισα γυμναστική, κοιμόμουν περισσότερο, δοκίμασα διάφορα κουρέματα στα μαλλιά μου και ασχολήθηκα με το kick boxing”, είπε η ίδια χαρακτηριστικά και συνέχισε: ”’Εχω ξεκινήσει και σπουδές πάνω στο Business Administration. Οι σπουδές είναι πάντα απαραίτητες. Ποτέ δεν ξέρεις…”

O έγγαμος βίος

”Θέλω να είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Όταν ο Γιώργος με βλέπει κουρασμένη, πλένει τα πιάτα, αλλά εγώ του φωνάζω ”άσ’ τα”. Μετά σκέφτομαι μήπως δεν πρέπει να τον κακομαθαίνω. Πάντως, με βοηθάει πολύ. Δεν έχω κανένα παράπονο.”

Η τελευταία έκπληξη που της έκανε

”Ήταν να μου φέρει λουλούδια χωρίς να το περιμένω. Με συγκίνησε πάρα πολύ, αλλά τον μάλωσα και του είπα ότι αρκούσε ένα μικρό λουλουδάκι.”

Μαγειρική

”Μου αρέσει να μαγειρεύω στο Γιώργο και προσπαθώ να μαθαίνω καινούργιες συνταγές. Το αγαπημένο μας είναι να τρώμε μαζί πρωινό.”

Δημιουργία οικογένειας

”Δεν θέλω να αργήσω πολύ να κάνω παιδί. Ο Γιώργος θέλει να γίνουμε σύντομα γονείς. Μάλλον μέχρι του χρόνου με βλέπω με παιδάκι.”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment