PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κακή ήττα για τον Ατρόμητο στη Ξάνθη


Η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στα «Πηγάδια» και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές.

Η ομάδα μας ήταν κακή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, απείλησε λίγες φορές και έμεινε για άλλο ένα παιχνίδι χωρίς πόντο εκτός έδρας.

Με τις πρώτες πάσες στην αναμέτρηση και πριν καταφέρει καν ο Ατρόμητος να ακουμπήσει την μπάλα, η Ξάνθη κατέγραψε την πρώτη της ευκαιρία στο ματς, όταν ο Στάρτζεον βρέθηκε αμαρκάριστος έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, αλλά ο Μέγερι κατάφερε να αποκρούσει.

Η απάντηση ήρθε στο 6’, όταν ο Ανδρούτσος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά αυτό ήταν αρκετά αδύναμο και στην ευθεία του Άμπαντ που δεν είχε κανένα πρόβλημα να μπλοκάρει.

Στη συνέχεια εξελίχθηκε μία προσπάθεια των δύο δυνάμεων να υπερισχύσουν στο κομμάτι της κατοχής της μπάλας, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται φάσεις με εξαίρεση μόνο αυτή στο 21’, όταν ο Εντουάρντο έκανε ένα σουτ από δύσκολη γωνία, ωστόσο και πάλι ο Μέγερι δήλωσε «παρών» στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι προπονητές των δύο ομάδες αποφάσισαν να μην αλλάξουν κάτι στα πλάνα τους, αλλά ήταν φανερό ότι η Ξάνθη ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, παίρνοντας όλες τις μονομαχίες και τις δεύτερες μπαλιές σε ένα κακό ποιοτικό ματς.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι η Ξάνθη είχε πρόβλημα στο να βρει τον τρόπο να απειλήσει, η πίεσή της προκάλεσε το λάθος των φιλοξενούμενων στο 57’. Ο Τζουρίτσκοβιτς αφού πέρασε πολύ εύκολα τον Γούτα, μπήκε μέσα στην περιοχή και ο Χαρίσης ανέτρεψε χωρίς προφανή λόγο τον αντίπαλό του και σωστά δόθηκε η παράβαση.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Εντουάρντο, που έστειλε στην αντίθετη γωνιά τον Μέγερι και στο 59’ έκανε το 1-0. Σε αυτό το γκολ, λίγο έλειψε να απαντήσει αμέσως ο Ατρόμητος, αφού ο Μανούσος έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, ο Άμπαντ όμως ήταν σε εγρήγορση και απέκρουσε.

Όσο κι αν φαντάζει… δύσκολο, ο Ατρόμητος στη συνέχεια του ματς δεν απείλησε στο παραμικρό. Με πολύ μεγάλη ευκολία η Ξάνθη έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της, επέβαλλε τον ρυθμό της και τελικά πήρε και τη νίκη, την πρώτη της έπειτα από πέντε αγωνιστικές, που μετρούσε τέσσερις ήττες.

Ξάνθη (Κόλτσης – Σιδερίδης): Αμπάντ, Στάρτζεον, Φασίδης, Κοβάτσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς, Μαλεζάς, Εντουάρντο (84′ Ντε Λούκας), Ρενέλα (65′ Μπαριέντος), Καρασαλίδης, Τέρκι (55′ Καμαρά), Σόσα

Ατρόμητος (Κορακάκης – Οφρυδόπουλος): Μέγερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόχα, Μπαένα (83′ Ούμπιντες), Χαρίσης, Μανούσος, Ανδρούτσος (68′ Ρόσα), Ενσικουλού, Βέλλιος (54′ Γιακουμάκης)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment