PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Και ο Γκάλο για ένα ακόμα χρόνο στον Ατρόμητο


Μετά τους Χαβιέρ Ούμπιδες και Γιώργο Μανούσο, και ο Ροντρίγκο Γκάλο ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο μέχρι το 2021.

Ο Βραζιλιάνος είχε θετικό αντίκτυπο τη χρονιά που πέρασε με την Περιστεριώτικη ομάδα σκοράροντας και τρεις φορές με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ανανέωσης συνεργασίας μέχρι το 2021 με τον αμυντικό της ομάδας μας Ροντρίγκο Γκάλο.

Ο Ροντρίγκο ήρθε στην ομάδα μας την περασμένη χρονιά και απέδειξε ότι είναι ένας εξαιρετικά ποιοτικός παίκτης βοηθώντας τόσο από τη θέση του δεξιού μπακ όσο και από αυτή του χαφ. Σε 24 συνολικά παιχνίδια της σεζόν που μας πέρασε είχε 3 γκολ και 3 ασιστ με το αξιοσημείωτο να είναι ότι και τα τρία προήλθαν από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η παραμονή του στην ομάδα ήταν μια απόφαση κοινής αποδοχής τόσο από τη διοίκηση του Ατρομήτου όσο και από τον κόσμο που γοητεύτηκε με τις ικανότητες του 33χρονου Βραζιλιάνου.

Ο Ροντρίγκο βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Ατρόμητο, από την πρώτη στιγμή που ήρθα ένιωσα πολύ όμορφα μιας και η ομάδα μας δίνει όλες τις δυνατότητες για να αγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο.

Θέλω τη φετινή χρονιά να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα και μαζί με τους συμπαίκτες μου να μπορέσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους και να πάμε τον Ατρόμητο ψηλότερα.

Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει όλες τις προδιαγραφές και αξίζει να παίζει στην Ευρώπη κάθε χρόνο και γι’ αυτό θα παλέψουμε ώστε το επόμενο καλοκαίρι να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment