PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Και ο Ατρόμητος στη Γενεύη δίπλα στους κορυφαίους


Στη Γενεύη της Ελβετίας βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, κ. Κάτια Κοξένογλου για την Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (European Club Association).

Πρόκειται για την 23η Γενική Συνέλευση της ECA, η οποία αποτελεί το βασικό όργανο αποφάσεων μεταξύ των 246 κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων που την απαρτίζουν.

Στη Γενική Συνέλευση θα συμμετέχουν όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας με ενημερώσεις σχετικά με τις αποφάσεις και τη δραστηριότητα της ECA το προηγούμενο διάστημα και διοργάνωση εξειδικευμένων παρουσιάσεων και θεματικών ενοτήτων.

Σημαντικό σημείο της Γενικής Συνέλευσης αποτελεί η εκλογή του Εκτελεστικού Συμβουλίου όπως επίσης και η ενημέρωση σχετικά με το τελευταίο μεταγραφικό σύστημα από τη FIFA.

Η παρουσία του Ατρομήτου για μια ακόμα φορά στη Γενική Συνέλευση της ECA αποτελεί θεμελιώδη στόχο των Περιστεριωτών που από την ενεργή είσοδο της το 2013 έχει ανέβει επίπεδο και συμμετέχει μέσω της κ. Κοξένογλου στις εργασίες μαζί με τα εξέχοντα στελέχη μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment