PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στο Δήμο Περιστερίου – Καθησυχαστικός ο ΕΟΔΥ


Συνεχίζονται τα τεστ κορωνοϊού στους εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου με ένα ακόμη δείγμα να έχει βρεθεί θετικό.

Πρόκειται για έναν ακόμα εργαζόμενο(οδηγό απορριμματοφόρου) στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου που βρέθηκε θετικός στα τεστ που γίνονται αυτές τις μέρες στο δημοτικό γκαράζ.

Και αυτό το κρούσμα όπως και το πρώτο ήταν ασυμπτωματικό και αυτόματα ανάλογα με την πρώτη περίπτωση έτσι και τώρα, το πλήρωμα του απορριμματοφόρου έχει τεθεί σε καραντίνα με τους άλλους δυο εργαζόμενους να εμφανίζονται αρνητικοί στο τεστ.

Αυτή τη στιγμή συνολικά 6 εργαζόμενοι του Δήμου Περιστερίου από την υπηρεσία καθαριότητας βρίσκονται σε καραντίνα και ακολουθούν τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί από τον ΕΟΔΥ.

Το θετικό της διενέργειας των ελέγχων και της ανίχνευσης των δυο κρουσμάτων είναι ότι όλοι οι άνθρωποι στο περιβάλλον τους είναι αρνητικοί και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα ενώ το δεύτερο κρούσμα που επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Πέμπτης ήταν το μοναδικό μεταξύ 200 δειγμάτων.

Για τους παραπάνω λόγους οι λοιμωξιολόγοι του ΕΟΔΥ είναι καθησυχαστικοί και σε επικοινωνία που είχαν με ανθρώπους του Δήμου Περιστερίου τόνισαν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Παρόλα αυτά έγιναν συστάσεις σε όλους τους εργαζόμενους της καθαριότητας και γενικότερα του Δήμου να αποφεύγουν τις στενές επαφές και να τηρούν το πρωτόκολλο ασφαλείας για την αποφυγή πιο σοβαρών συνεπειών.

Συνεχίζονται τα τεστ κορωνοϊού στο Δήμο Περιστερίου

Με σταθερό ρυθμό συνεχίζονται τα τεστ κορωνοϊού στο Δήμο Περιστερίου από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Υγείας, Γιώργου Μπεκιάρη.

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και ο κ. Μπεκιάρης είχαν κάνει αίτημα στον ΕΟΔΥ για διεξαγωγή τεστ κορωνοϊού σε όλους τους εργαζόμενου του Δήμου πριν από περίπου δυο βδομάδες.

Από σήμερα πραγματοποιούνται τεστ στο Δημαρχείο Περιστερίου τα οποία θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα ενώ απομένουν ακόμα να γίνουν κάποια τεστ εργαζόμενων στο γκαράζ και σε αυτούς που βρίσκονται στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Ποιες περιοχές θα πληγούν από καταιγίδες τα επόμενα 24ωρα

Peristeri News

Leave a Comment