PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Καινούργιο τραγούδι των Lynyrd Skynyrd έπειτα από οκτώ χρόνια


Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκαν οι Lynyrd Skynyrd ένα -μετά από, σχεδόν, οκτώ χρόνια- καινούργιο τους τραγούδι.

Το «Last of the Street Survivors» είναι διαθέσιμο για δωρεάν streaming ή downloading για μία εβδομάδα.

Εδώ και λίγες μέρες, τα μέλη του συγκροτήματος άφηναν υπαινιγμούς ότι κάτι «μαγείρευαν» για τους θαυμαστές τους που είναι σε εκούσια απομόνωση για να εμποδίσουν την εξάπλωση της πανδημίας.

«Όπως υποσχεθήκαμε, εδώ είναι ένα μικρό δώρο από τη δική μας οικογένεια των Skynyrd προς τη δική σας» έγραψαν την Πέμπτη το βράδυ στη σελίδα της μπάντας στο Facebook. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους που το έκαναν αυτό εφικτό. Stay safe and God bless».

Στο «Last of the Street Survivors» οι ρόκερς από τον αμερικανικό Νότο θυμούνται την καριέρα τους και τα μέλη της μπάντας που πλέον δεν ζουν. Το τραγούδι -το οποίο έχει τον ίδιο τίτλο με την επωνυμία της αποχαιρετιστήριας τουρνέ του συγκροτήματος- έγραψε ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος της μπάντας Gary Rossington μαζί με τον τραγουδιστή Johnny Van Zant, τον κιθαρίστα Ricky Medlocke και τον τραγουδοποιό Tom Hambridge.

«Out here on the 75 / Keeping the dream alive / Highway brothers and midinight riders / we’re the last of the street survivors» τραγουδά ο Van Zant.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Συναυλία αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση από το ΚΚΕ

Peristeri News

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Leave a Comment