PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Καθαρή ο Μελισσάς – Αναστασάκος: «Υπομονή κι εμπιστοσύνη»


Καθαρή βγήκε η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Πασχάλης Μελισσάς και ραδιοφωνική συνέντευξη του Ηλία Αναστασάκου

Καθαρή βγήκε η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Πασχάλης Μελισσάς και το αποτέλεσμα της έγινε γνωστό λίγες ώρες αργότερα.

Ο παίκτης θα ξεκινήσει τρέξιμο το αργότερο την Πέμπτη και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υπολογίζεται ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα ενσωματωθεί κανονικά την υπόλοιπη ομάδα.

Σήμερα οι παίκτες είχαν ρεπό με εξαίρεση τους Ιτάνζ και Δάρλα. Οι δύο παίκτες έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ο μεν Ιτάνζ υπό την επίβλεψη του προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Μαλιαρίτση, ο δε Δάρλας υπό την επίβλεψη του γυμναστή Γρηγόρη Γεωργίτσα

* Η ΠΑΕ Ατρόμητος κατέθεσε αίτημα στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός για να της χορηγηθούν εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής αλλά το αίτημα της δεν έγινε αποδεκτό.

Ηλίας Αναστασάκος (συνέντευξη)

Για την εμπιστοσύνη και την υπομονή που υπάρχουν στον Ατρόμητο και κάνουν τη διαφορά μίλησε ο επιθετικός της ομάδας Ηλίας Αναστασάκος στον Sentra 103,3. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τη διαφορά που έχει στον τρόπο που αγωνίζεται τώρα σε ηλικία 32 ετών συγκριτικά με το παρελθόν:

«Υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Πρώτα είναι η εμπειρία που παίζει μεγάλο ρόλο και κάνει τη διαφορά. Όταν είσαι μικρός, έχεις δίψα και θέληση, αλλά με την εμπειρία κάνεις σωστές επιλογές και παίρνεις σωστές θέσεις στην περιοχή. Είναι και η θέση του επιθετικού που δεν χρειάζεται πολλά τρεξίματα».

Για το τι άλλαξε στον Ατρόμητο από την αρχή της σεζόν:

«Η εμπιστοσύνη που δείχνει ο προπονητής και η υπομονή που έχουμε σαν ομάδα να παίζουμε το ίδιο ποδόσφαιρο από την αρχή της σεζόν. Χτες, εναντίον της Κέρκυρας, ήμασταν αποτελεσματικοί. Εύχομαι να συνεχίσουμε και να παίρνουμε τους βαθμούς που τώρα έχουν σημασία. Δεν είναι τόσο σημαντικό να πετυχαίνεις πέντε γκολ και να μην παίρνεις βαθμούς. Ο Ατρόμητος αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Επειδή δεν κάναμε καλό ξεκίνημα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο αποτέλεσμα».

Για την εμπιστοσύνη που δείχνει η διοίκηση, στον προπονητή και τους παίκτες:

«Αυτό το βλέπουμε πιο έντονα σε ξένες χώρες. Στην Ελλάδα είναι δύσκολο να κρατήσεις έναν προπονητή πολύ καιρό. Η διοίκηση του Ατρόμητου άντεξε και δικαιώθηκε».

Για το αν τον βοηθάει το γεγονός πως αγωνίζεται στην ίδια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες όπως οι Καμαρά και Σαγκανόφσκι:

«Όταν έχεις καλούς παίκτες δίπλα σου σε βοηθάει να αποδίδεις καλά. Το σημαντικό που έχει καταφέρει η ομάδα είναι ότι έχει πολλούς ισάξιους ποδοσφαιριστές. Όλοι μπορούν να μπουν και να βοηθήσουν την ομάδα».

Για το πώς διαχειρίζεται το έμψυχο υλικό της ομάδας ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης:

«Το σημαντικό είναι να καταφέρει ο προπονητής να κρατήσει τις ισορροπίες με τα ματς που γίνονται κάθε Κυριακή και Τετάρτη. Έχει ανάγκη η ομάδα να παίρνει ό,τι καλύτερο από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment