PeristeriNews.gr
Αθλητικά

ΚΑΕ Περιστέρι: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας


Οι φίλοι του Περιστερίου θα μπορούν από σήμερα Δευτέρα (12/8) να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Να πετάξουν μαζί του ψηλά καλεί ο ΓΣΠ παλιούς και νέους οπαδούς του, αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ στο Περιστέρι και όχι μόνο.

Από τη Δευτέρα 12 Αυγούστου αρχίζει η διάθεση των καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2019 – 2020, μία σεζόν που σηματοδοτεί την επιστροφή του Περιστερίου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ομάδα καλεί τους φίλους της να την συνοδεύσουν στο ταξίδι του Basketball Champions League και της Α1, προσφέροντας πακέτα καρτών διαρκείας για κάθε πορτοφόλι.

Οι τιμές αρχίζουν από 70 ευρώ για τους συνδέσμους οπαδών και τα παιδιά και, ανάλογα με τη θέση που θέλει να κλείσει ο καθένας στο Κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”, φθάνουν τα 150 ευρώ (Bronze), τα 200 ευρώ (Silver) και τα 450 ευρώ (VIP), ενώ προβλέπεται και πληρωμή σε άτοκες δόσεις.

Για πρώτη φορά όμως, το Περιστέρι προσφέρει και court seats, σε αναπαυτικές πολυθρόνες δίπλα στον αγωνιστικό χώρο, που προσφέρουν μοναδική μπασκετική εμπειρία, για όσους μπορούν να διαθέσουν 800 ευρώ.

Ακόμη, υπάρχει οικογενειακή κερκίδα που θα φιλοξενεί τους μικρούς μπασκετόφιλους και τους γονείς τους (οικογενειακά πακέτα), αλλά και ειδικές εκπτώσεις για ανανέωση ή αναβάθμιση θέσης, καθώς και για ανέργους, φοιτητές, ΑΜΕΑ και τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών του συλλόγου.

Όλοι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας του Περιστερίου θα απολαμβάνουν ειδικά προνόμια (εκπτώσεις στη μπουτίκ της ομάδας και στα προϊόντα των χορηγών, συμμετοχή σε διαγωνισμούς και άλλα).

Η διάθεση των καρτών αρχίζει τη Δευτέρα 12/8 ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: https://tinyurl.com/y25nlyy4

Όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν τις περυσινές τους θέσεις, μπορούν να το κάνουν από τις 19 Αυγούστου μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΚΑΕ (Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου “Ανδρέας Παπανδρέου”, Τζον Κένεντι και Γιαννιτσών 81Α, τηλ. 2105777147), Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 18:00 έως τις 20:00.

Όλες οι λεπτομέρειες για τις κάρτες διαρκείας της ΚΑΕ Περιστέρι για τη σεζόν 2019-2020 εδώ: https://tinyurl.com/y6bscbsp

Δείτε το εντυπωσιακό promo του Περιστερίου για τα διαρκείας:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment