PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κίνημα Φίλων Ατρόμητου: «Αποφασίστε τόπο και χρόνο για συζήτηση»


Το… μπαλάκι στη διοίκηση του Ερασιτέχνη πέταξε το Κίνημα Φίλων Ατρόμητου, καθώς με ανακοίνωσή του την καλεί σε μία συζήτηση για το μέλλον του Συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Πέρασαν 8 ημέρες από την απόφαση του Ερασιτέχνη να μην κατεβάσει τη γυναικεία ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Μια απόφαση ντροπιαστική και καθόλου τιμητική για τον σύλλογο μας. Και ενώ ο κόσμος περίμενε να μάθει το γιατί και το ποιος πήρε την απόφαση, πληροφορηθήκαμε με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά το αυτονόητο. Οτι τελικά θα κατεβεί στο πρωτάθλημα μετά από παρέμβαση του μεγαλομετόχου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιώργου Σπανού. Και ταυτόχρονα την άρνηση της διοίκησης του Αστέρα Ρεθύμνου, η οποία σεβάστηκε την ιστορία του Ατρομήτου που θεωρούν μεγάλη ομάδα και την προσφορά της ιδρύτριας της γυναικείας ομάδας, Στέλλας Μουζάκη.

Πέρασαν 5 μήνες από την ημέρα που εκατοντάδες φίλοι του Ατρομήτου εξέφρασαν την επιθυμία τους να ανοίξει το σπίτι της ομάδας, η Λέσχη στη Ραβινέ που παραμένει κλειστή την τελευταία δεκαετία χωρίς κανείς να ξέρει τον λόγο!!!

Πέρασαν 5 μήνες και η εγγραφή μέλους εξακολουθεί να είναι 400 ευρώ, αποτελώντας εμπόδιο για πάρα πολλούς Ατρομηταίους. Εν τούτοις όμως και οι 103 αιτήσεις που κατατέθηκαν, απορρίφθηκαν όλες.

Επίσης πληροφορηθήκαμε ότι τον Μάιο του 2019 έγιναν εκλογές. Κανείς όμως δεν γνωρίζει πότε και που δημοσιεύτηκαν, που διεξήχθησαν, ποιοι και πόσοι ψήφισαν και ποιοι ήταν υποψήφιοι.

Αν αυτά τα γεγονότα είναι κατηγορίες ή συκοφαντίες, μπορεί ο καθένας να σχηματίσει τη γνώμη του.

Σε κάθε οικογένεια πρέπει να υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες και διαφορετικές γνώμες γιατί μόνο έτσι και κατόπιν συζήτησης μπορούν να ληφθούν σωστές αποφάσεις.

Αποφασίστε λοιπόν τόπο, χρόνο και καλεσμένους για μια εποικοδομητική συζήτηση για το μέλλον και το καλό του συλλόγου. Εμείς θα είμαστε παρόντες.

Το… αυτοαποκαλούμενο Κίνημα Φίλων Ατρομήτου»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment