PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κάτι παίζει με Λημνιό


ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν θέσει ως προτεραιότητα στη μεταγραφική τους αναζήτηση ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά και ειδικότερα νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές που μπορούν απ’ ευθείας θα διεκδικήσουν θέση βασικού και ένας εξ αυτών είναι φυσικά και ο Δημήτρης Λημνιός.

Ο 18χρονος του έχει κερδίσει εσχάτως θέση στην ενδεκάδα των Περιστεριωτών και το μέλλον είναι όλο μπροστά του, αφού είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε αυτή την ηλικία στην Ελλάδα.

Την αναγνώριση προς το ταλέντο του παίκτη έχουν αναγνωρίσει σε προφορικό επίπεδο μέσω διάφορων εκπροσώπων τους και οι «τέσσερις» του ελληνικού ποδοσφαίρου και πιο… ζεστά οι δύο «Δικέφαλοι». Βάσεις της διάθεσης που έχουν δείξει, λοιπόν, το τελευταίο διάστημα δεν αποκλείεται να προκύψει πρόταση για τον Δημήτρη Λημνιό, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά ο Ατρόμητος διατηρεί οψιόν για διετή ανανέωση.

Βέβαια, ενδιαφέρον και μάλιστα έντονο -απόρροια των εμφανίσεων του παίκτη με τις μικρές Εθνικές- έχουν εκφράσει και ομάδες του εξωτερικού.

Όσο για τις απαιτήσεις του Ατρόμητου; Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καν επίσημη προσφορά για τον παίκτη, ό,τι γράφεται είναι φιλολογικό, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο αυτή την περίοδο, με αυτή την αγοραστική αξία του 18χρονου, το «Αστέρι» να συναινέσει με οτιδήποτε λιγότερο από τις 700.000 ευρώ με τις οποίες παραχωρήθηκε ο Βασίλης Μπάρκας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment