PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κάρτες ελευθέρας διέλευσης


Χίλιες κάρτες ελευθέρας διέλευσης από τα διόδια στους κατοίκους της Στυλίδας.

Χίλιες κάρτες ελευθέρας διέλευσης από τα διόδια της Πελασγίας θα δοθούν στους κατοίκους του δήμου Στυλίδας και της ευρύτερης περιοχής, έπειτα από συμφωνία του Υπουργείου Υποδομών με την κοινοπραξία “Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίο”. Παράλληλα, θα λειτουργήσει και το παράπλευρο δίκτυο.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος παρέμεινε όλο το βράδυ κρατούμενος στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας, μετά από εντολή που δόθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας, κ. Θεολογίτη να προσαχθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Ο Απ. Γκλέτσος συνελήφθη για το άνοιγμα του παράδρομου στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, στο ύψος των διοδίων της Πελασγίας.

Κύκλοι του Υπουργείου Υποδομών, σε σχέση με τη σύλληψη του κ. Γκλέτσου, δήλωναν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν είναι θέμα του Υπουργείου η σύλληψη του δημάρχου Στυλίδας, αλλά οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν από μόνες τους.

Χθες, το δημοτικό συμβούλιο της Στυλίδας σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά σήμερα τα καταστήματα στο δήμο Στυλίδας, όπως επίσης και οι δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής, καταδικάζοντας ομόφωνα τη σύλληψη του δημάρχου Απ. Γκλέτσου.

Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο μετέβη στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας όπου επέδωσε σχετικό ψήφισμα για να διαμαρτυρηθεί για την κράτηση του κ. Γκλέτσου, ενώ συγκροτήθηκε και ειδική πενταμελής επιτροπή η οποία θα διαχειρίζεται το θέμα.

Τέλος, αποφάσισαν σήμερα να παραβρεθούν στα δικαστήρια της Λαμίας την ώρα που θα γίνει η προσαγωγή του δημάρχου της Στυλίδας. Τη διαμαρτυρία τους για το θέμα έχουν εκφράσει με ψηφίσματά τους και πολλοί φορείς της Στυλίδας και της Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment