PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κάρτα Υγείας για περίθαλψη υψηλού επιπέδου σε όλους


Στην δύσκολη εποχή που περνά η Ελλάδα, είναι εξαιρετικά βασικό, να βρίσκονται λύσεις για τα πολύ σοβαρά προβλήματα του Έλληνα, με τον πλέον οικονομικό αλλά και αποτελεσματικό τρόπο.

Στην δύσκολη εποχή που περνά η Ελλάδα, είναι εξαιρετικά βασικό, να βρίσκονται λύσεις για τα πολύ σοβαρά προβλήματα του Έλληνα, με τον πλέον οικονομικό αλλά και αποτελεσματικό τρόπο.

Ένας εκ των πλέον βασικών τομέων της ζωής μας, είναι εκείνος της Υγείας και της Πρόληψης και της Νοσοκομειακής Περίθαλψης.

Η Κάρτα Υγείας που σας παρουσιάζουμε, αφορά ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου Αττικής και όλων των παραπλήσιων περιοχών.

Πρόκειται για μια συνεργασία με μια εκ των καλύτερων Κλινικών στο Κέντρο της Αθήνας.

Αναφερόμαστε στην Κεντρική Κλινική, ένα πρότυπο διαγνωστικό, θεραπευτικό και ερευνητικό νοσηλευτικό κέντρο, που ξεκίνησε την λειτουργία του το 2000 από μια ομάδα διακεκριμένων γιατρών, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου και εξελίχθηκε τα επόμενα χρόνια σε μια σύγχρονη και απόλυτα αξιόπιστη Κλινική.

Οι κάτοχοι της Κάρτας Υγείας απολαμβάνουν, πλήθος προνομίων, που ξεκινούν είτε με μια σειρά δωρεάν παροχών, είτε με ιδιαίτερα σημαντικές εκπτώσεις επί των πραγματικών τιμών, στον τομέα της εξωνοσοκομειακής περίθαλψης και ολοκληρώνονται με δωρεάν νοσηλεία σε κάθε Έλληνα που έχει και κάνει χρήση του Βιβλιαρίου Υγείας σχεδόν του συνόλου των ασφαλιστικών φορέων της Χώρας. Και όλα αυτά σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος, κατάλληλο για κάθε βαλάντιο.

Πρόκειται κυριολεκτικά, λόγω του χαμηλού κόστους και του πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχονται, σε μια εξαιρετικά καλή ΛΥΣΗ για την κάλυψη των αναγκών εξωνοσοκομειακής και νοσοκομειακής περίθαλψης, όλων μας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 6856250

2117515800

Fax : 2106123753

Mail : sav_pap@otenet.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Leave a Comment