PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κάνει πρόταση σε Μανούσο, όχι σε Μπουσούλατζιτς και Σάκιτς


Ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Ατρόμητο, αλλά ο πραγματικός φόρτος εργασίας για τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο (ειδικότερα για τον δεύτερο) έχει αρχίσει από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, όταν ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει.

Στο προσωπικό mail, στο κινητό και σε κάθε μέσο επικοινωνίας του τεχνικού διευθυντή της ομάδας γίνεται ένας… χαμός από προτάσεις μάνατζερ για προπονητές κι αυτή τη στιγμή ο ίδιος προσπαθεί να ξεχωρίσει τις περιπτώσεις που του κάνουν ώστε να προχωρήσει η διαδικασία αναζήτησης στο επόμενο βήμα.

Ωστόσο, την ίδια ώρα υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να προχωρήσουν και αφορούν συμβόλαια ποδοσφαιριστών τα οποία έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί και ο Ατρόμητος καλείται να πάρει αποφάσεις.

Ένα από αυτά που ήταν άμεσα συνδεδεμένο με το μέλλον του Νταμίρ Κάναντι είναι του Γιώργου Μανούσου. Ο έμπειρος επιθετικός, που είναι μακράν του δεύτερου ο πιο άτυχος παίκτης του Ατρόμητου την τελευταία διετία, έχει αυξήσει τις πιθανότητές του να παραμείνει στο ρόστερ μετά την αποχώρηση του Αυστριακού και για την ακρίβεια η διοίκηση έχει πάρει την απόφαση να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης.

Εμπειρία, νοοτροπία, μαχητικότητα και φυσικά η προσφορά του στα κρίσιμα ματς με ΑΕΛ και Άρη που σκόραρε κιόλας έχουν εκτιμηθεί δεόντως και παράλληλα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ο πιο μπαρουτοκαπνισμένος παίκτης του ρόστερ μετά τον Ούμπιντες, παράγοντας που υπολογίζεται πολύ σε ένα νεανικό ρόστερ. Ο ίδιος ο παίκτης φυσικά και περιμένει τον Ατρόμητο, πριν πάρει την απόφαση για το μέλλον του, αφού έχει εκτιμήσει και ο ίδιος τη στήριξη της ομάδας την περίοδο των τραυματισμών του και κάνει υπομονή.

Υπάρχουν, όμως κι άλλα ζητήματα που αφορούν συμβόλαια παικτών. Ουσιαστικά, την επόμενη ομάδα της καριέρας τους αναζητούν οι Σάκιτς και Μπουσούλατζιτς, που δεν πρόκειται να συνεχίσουν στο Περιστέρι. Στην περίπτωση του πρώτου για το δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει ο Κυριάκος Κιβρακίδης και θα υπολογίζεται ως δεύτερος ο πιτσιρικάς, Σπύρος Νάτσος, ενώ για τον δεύτερο αποφασίστηκε να αναζητηθεί άλλη λύση για τη θέση του αμυντικού χαφ, παρά το γεγονός ότι τον Φεβρουάριο οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, το θέμα του Μπρούνο όλο και δυσκολεύει και πολύ δύσκολα ο Ατρόμητος θα μπει σε διαδικασία να αποκτήσει τα δικαιώματά του, καθώς παρά τη θετική παρουσία του Βραζιλιάνου, τα νούμερά του δεν είναι τέτοια που να βάλουν τους Περιστεριώτες σε διαδικασία υπέρβασης, έχοντας στο μυαλό τους μια πιθανή πώληση (33 εμφανίσεις με μόλις 3 γκολ και 6 ασίστ).

Τέλος, κανένα θέμα δεν υπάρχει με τον Ρόλαντ Ουγκράι, αφού ο Ούγγρος έχει συμβόλαιο, ενώ αποφάσεις θα παρθούν για τους Άρμιν Μούγιακιτς και Αριστοτέλη Καρασαλίδη, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ της παραμονής τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment