PeristeriNews.gr
Editorial

Κάναντι: Από την απαξίωση… στην επιτυχία


Πολλές φορές το πεπρωμένο ενός ανθρώπου μπορεί να αποδειχθεί δίδαγμα για μελλοντικές αποφάσεις στη ζωή μας. Αυτό προκύπτει και από την παρουσία του προπονητή του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, στη χώρα μας τη φετινή χρονιά.

Το βιογραφικό του Κάναντι στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς. Στα φιλικά προετοιμασίας η ομάδα δεν έδειξε καλό πρόσωπο έχοντας δυο βαριές ήττες με εξάρες από Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης.

Πολλοί θα τα είχαν παρατήσει ή κάλλιστα πολλές ομάδες θα είχαν διώξει τον Αυστριακό τεχνικό παρά τις φιλικές κατά τα άλλα ήττες.

Η απαξίωση συνεχίστηκε και στα επίσημα παιχνίδια αφού ο Ατρόμητος στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Superleague έφερε ισάριθμες ισοπαλίες παρά την ενίσχυση του ρόστερ με δυνατά ονόματα της Ελληνικής αγοράς.

Μετά από τις τέσσερις ισοπαλίες πολλά γράφτηκαν και άλλα τόσα ειπώθηκαν στα μέσα ενημέρωσης για τον Νταμίρ Κάναντι αλλά το αυτί του προέδρου του Ατρομήτου Γιώργου Σπανού δεν φάνηκε να ιδρώνει, δίνοντας στον Αυστριακό κι’άλλο χρόνο πιστεύοντας στις δυνατότητες του.

Η στήριξη στο πρόσωπο του έφερε και τη μεγάλη επιτυχία για την Περιστεριώτικη ομάδα με τη σημερινή ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών να αποτελεί την επιβράβευση του Κάναντι στα φετινά πεπραγμένα.

Δεν είναι τυχαίο ότι με υπομονή και σκληρή δουλειά ο Αυστριακός προπονητής έφτιαξε μια ομάδα που χτύπησε στα ίσα τις τέσσερις μεγάλες ομάδες της χώρας και έδωσε την ευκαιρία σε μεγάλα ποδοσφαιρικά ταλέντα να αποδείξουν την αξία τους.

Η φετινή επιτυχία του Νταμίρ Κάναντι είναι δεδομένη και στον Ατρόμητο θέλησαν να χτίσουν πάνω στη φετινή χρονιά και να διεκδικήσουν την σταθεροποίηση σε υψηλό επίπεδο.

Όλα αυτά λόγω της υπομονής της Διοίκησης και της προσπάθειας του Αυστριακού τεχνικού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι μας έμαθαν οι φετινές δημοτικές εκλογές

Peristeri News

Ζούμε στη χώρα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

Peristeri News

Και όταν τα κάψετε όλα τι θα έχετε να κάψετε μετά;

Peristeri News

Leave a Comment