PeristeriNews.gr
Διεθνή

Κάμερον: Καταλαβαίνω και υποστηρίζω την απόφαση του Ομπάμα για τη Συρία


Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον υποστηρίζει, όπως είπε, τη θέση του Μπαράκ Ομπάμα όσον αφορά στη Συρία, μετά την ανακοίνωση του αμερικανού προέδρου.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον υποστηρίζει, όπως είπε, τη θέση του Μπαράκ Ομπάμα όσον αφορά στη Συρία, μετά την ανακοίνωση του αμερικανού προέδρου ότι θα ζητήσει από το Κογκρέσο να εγκρίνει με ψηφοφορία την ανάληψη στρατιωτικής δράσης εναντίον της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ.

«Καταλαβαίνω και υποστηρίζω την απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα για τη Συρία», έγραψε ο Κάμερον στον επίσημο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Τα σχέδια του Κάμερον να συμμετάσχει η Βρετανία στη στρατιωτική δράση εναντίον των δυνάμεων του Άσαντ ματαιώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν η Βουλή των Κοινοτήτων απέρριψε σε μια οριακή ψηφοφορία την κυβερνητική πρόταση για να εγκριθεί επί της αρχής μια τέτοια επιχείρηση.

Η ήττα του Κάμερον έθεσε υπό αμφισβήτηση το ρόλο της Βρετανίας ως του πιο αξιόπιστου εταίρου των ΗΠΑ σε στρατιωτικά ζητήματα.

Ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας Φίλιπ Χάμοντ είπε ότι θεωρεί πως οι ΗΠΑ θα απογοητευθούν που η Βρετανία δεν θα εμπλακεί στις επιχειρήσεις.

Νωρίτερα σήμερα εκατοντάδες διαδηλωτές εναντίον του πολέμου συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου για να κηρύξουν μια «νίκη», έπειτα από την ψηφοφορία της βρετανικής βουλής την Πέμπτη, και για να απαιτήσουν να μην υπάρξει στρατιωτική επέμβαση από άλλα κράτη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Leave a Comment