PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κάθειρξη οκτώ ετών στον τρίτο κατηγορούμενο για τη δολοφονία στου Φιλοπάππου


Σε ποινή κάθειρξης 8 χρόνων και χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Ανηλίκων ο τρίτος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα, τον Δεκαπενταύγουστο του 2018, στον λόφο Φιλοπάππου.

Η δίκη του 18χρονου, πακιστανικής καταγωγής, διεξήχθη σε δικαστήριο ανηλίκων, κεκλεισμένων των θυρών, καθώς όταν έγινε η δολοφονία ο κατηγορούμενος ήταν 17 χρόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του, ο 18χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στο έγκλημα και πως το μόνο που έκανε εκείνη την ώρα ήταν να κρατά τη πορτογαλίδα φίλη του 25χρονου, χωρίς να βλέπει τι έκαναν οι άλλοι δύο ενήλικες συγκατηγορούμενοί του στο θύμα. Σκοπός του, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, ήταν να κλέψει και όχι να σκοτώσει.

Όπως και πρωτοδίκως, έτσι και σήμερα στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο ο κατηγορούμενος φέρεται να μη ζήτησε συγγνώμη για τον θάνατο του Νίκου Μουστάκα.

Για την ίδια υπόθεση έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη οι δύο ενήλικες αλλοδαποί.

Ο 25χρονος, ο οποίος εργαζόταν στο εξωτερικό, είχε έρθει στην Ελλάδα για να περάσει κάποιες μέρες με την οικογένειά του. Στις 15 Αυγούστου 2018 ανέβηκε μαζί με την πορτογαλίδα φίλη του στον λόφο Φιλοπάππου, όπου δέχθηκε επίθεση από τους τρεις κατηγορουμένους, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό, χάνοντας τη ζωή του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment