PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ισόπαλος 1-1 ο Ατρόμητος με την Ντιναμό Δρέσδης


Έδειξε πρόοδο ο Ατρόμητος και ήρθε 1-1 κόντρα στην Ντιναμό Δρέσδης στη δεύτερή του φιλική αναμέτρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε κι αυτή επί αυστριακού εδάφους, έπειτα από την ήττα με 4-3 από την Αούστρια Λουστενάου.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παρουσίασε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την πρόσφατη αναμέτρηση και ήρθε ισόπαλη, ενώ θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, καθώς είχε δύο δοκάρια (Μανούσος στο 4’ και Ουγκράι στο 83’). Το σκορ άνοιξε ο Ρισβάνης στο 37’ και στο 75’ ο Ατίκ με εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Μέγερι.

Οι Περιστεριώτες, λοιπόν, είχαν καλύτερη εικόνα συγκριτικά με το παρθενικό τους «τεστ» και ουσιαστικά η σημαντικότερη διαφορά ήταν η καλύτερη αμυντική λειτουργία, διότι απειλήθηκε πολύ λιγότερο σήμερα. Με την Αούστρια Λουστενάου δέχθηκε και τέσσερα γκολ (ενώ σήμερα ένα) και γενικότερα «έφαγε» αρκετές φάσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν πολύ ανώτερος από τον αντίπαλό του και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ πέραν του τέρματος του Ρισβάνη που εκμεταλλεύτηκε με κεφαλιά το κόρνερ του Ούμπιδες.

Μόλις στο 4’ ο Μανούσος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο 22’ ο Βέλλιος (έπειτα από φάουλ του Ούμπιδες) λίγο έξω με κεφαλιά. Λίγο μετά ο Έμπερτ είχε ουσιαστικά την πρώτη τελική των Γερμανών, ενώ στο 35’ ο Κορτ σπατάλησε σημαντική ευκαιρία.

Σε πιο χαμηλά στάνταρ, αλλά με συνολικά ανώτερη απόδοση από τον αντίπαλό του, κινήθηκε ο Ατρόμητος στο μεγαλύτερο μέρος του β’ ημιχρόνου. Αρχικά, ο Γιάνις στο 51’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και υποδείχθηκε σε αντικανονική θέση και τρία λεπτά ο Βέλλιος είχε την πρώτη φάση για τους «μπλε» και αστόχησε από καλή θέση. Ο Ατίκ νίκησε τον Μέγερι με εκτέλεση φάουλ στο 75’ και η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε δύο καλές στιγμές προς το τέλος για να πάρει το παιχνίδι. Το πλασέ του Ουγκράι στο 83’ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο 90’ Ενσικουλού και Κωτσόπουλος δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι (82′ Θεοδωράκης), Κιβρακίδης (66′ Νάτσος), Κατράνης (66′ Αθανασίου), Γούτας (66′ Στρούγγης), Ρισβάνης (76′ Καχίλα), Μάντσον, Ούμπιδες (62′ Ενσικουλού), Χαρίσης (76’Γαρουφαλιάς), Κορτ (76′ Γιακουμάκης), Μανούσος (61′ Ουγκράι), Βέλλιος (82′ Κωτσόπουλος)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment