PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ισόπαλος με την ουραγό Λάρισα ο Ατρόμητος


Ένας κακός Ατρόμητος σε έναν ακόμη αγώνα τελικά κατάφερε να έρθει 1-1 στο Περιστέρι, απέναντι στην ουραγό ΑΕΛ.

Η ομάδα του Φέστα προηγήθηκε σχεδόν στην εκπνοή του πρώτου 45λεπτου με τον Ακούνια, ωστόσο, στο 76΄ ήρθε η «απάντηση» από τους Περιστεριώτες κι έτσι το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο.

Έχοντας σαφώς μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο η ΑΕΛ ήταν πιο επικίνδυνη από τους γηπεδούχους, «χτυπώντας» με αξιώσεις στην αντεπίθεση.

Ο Στίφλερ στο 6΄ σούταρε πολύ άστοχα από καλή θέση, ενώ στο 41΄ ο Ακούνια δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά, ευρισκόμενος σχεδόν στη γραμμή του τέρματος. Σε όλα αυτά, ο Ατρόμητος είχε να αντιπαρατάξει μόλις μία καλή στιγμή, με την κεφαλιά του Κωτσόπουλου που πέρασε άουτ στο 31΄.

Το γκολ που δικαούταν η ΑΕΛ ήρθε τελικά στο 44΄ μετά το λάθος (δώρο) του τερματοφύλακα, Χρήστου Μανδά. Ο Μπεν-Χατίρα έγινε κάτοχος της μπάλας, δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, αλλά αυτή κατέληξε στον επερχόμενο Ακούνια που δεν είχε δύσκολο έργο απέναντι στην σχεδόν άδεια εστία, στέλνοντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Στρούγγη.

Στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και δοκίμασαν με κάποια σουτ να απειλήσουν την εστία του Νάγκι, χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Στο 56ο λεπτό ο Γκάλο είχε την πρώτη τελική προσπάθεια του Ατρομήτου στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η μπάλα πήγε ψηλά άουτ. Η πρώτη πολύ μεγάλη στιγμή για τον Ατρόμητο στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 74ο λεπτό με τον Κωτσόπουλο, ο οποίος σούταρε στην κίνηση μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Νάγκι.

Στο 76ο λεπτό η ομάδα του Περιστερίου όμως έφερε το ματς στα ίσια με τον Αγκάγιεφ, τον παίκτη που πέρασε ως αλλαγή, ο οποίος με ένα συρτό σουτ στην κίνηση από τα όρια της περιοχής νίκησε τον Νάγκι για το 1-1.

Στο τελευταίο τέταρτο, ήταν ο Ατρόμητος αυτός που έψαξε το νικητήριο γκολ, χωρίς να τα καταφέρει.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Γκαλβάο, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Χαρίσης (74΄ Ούμπιντες), Σάλομον, Μουνίθ (61΄ Ραμπέγιο), Χριστοδουλόπουλος (61΄ Αγκάγεφ), Κωτσόπουλος (83΄ Γιακουμάκης), Μανούσος (46΄ Εντομβόνγι)

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μαξιμένκο (52΄ Μιχαήλ), Ζίζιτς, Χουσίνο, Γιακιμόβσκι (71΄ Καρανίκας), Γκράουρ, Κολομπίνο, Στίφλερ (60΄ Ηλιάδης), Μπεν-Χατίρα (61΄ Μιλοσάβλιεβιτς), Ακούνια, Νικολιάς

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment