PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ισόπαλοι Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό της σεζόν


Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στο πρώτο τους φιλικό εν όψει της νέας σεζόν, δοκίμασαν νέες τακτικές και πρόσωπα και έπειτα από ένα ματς με χαμηλό ρυθμό –δείγμα και των σκληρών προπονήσεων- έμειναν ισόπαλοι στο 0-0.

Το ματς

Χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερο κύλησε το πρώτο 10λεπτο της αναμέτρησης, ωστόσο η πρώτη ευκαιρία του ματς δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 15’, απόρροια της πίεσης των Περιστεριωτών στην αντίπαλη άμυνα, ο Γιακουμάκης έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Ραμπέλο και ο Χιλιανός ναι μεν νίκησε τον Ζίφκοβιτς, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού της εστίας.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 30’ με την ατομική ενέργεια του Άκπομ, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Άγγλος μπλόκαρε με σχετική ευκολία ο Χρήστος Μανδάς.

Στη συνέχεια του ημιχρόνου δεν συνέβη το παραμικρό, με τον καλύτερο βαθμό να παίρνουν οι αμυντικοί των δύο ομάδων.

Ως είθισται σε τέτοιου είδους φιλικές αναμετρήσεις, στο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές.

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου δεν ήταν καλά για τον Ατρόμητο, καθώς ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και πίεσε. Στο 63’ ο Τσαούσης έβγαλε μία παράλληλη μπαλιά, την οποία όμως δεν μπόρεσε να την εκμεταλλευθεί κάποιος συμπαίκτης του, με την επόμενη καλή στιγμή να καταγράφεται στο 77’, όταν ο Μπίσεσβαρ έκανε την κάθετη πάσα στον Σφιντέρσκι, ο Πολωνός πλάσαρε, αλλά ο Θεοδωράκης κατάφερε να αποκρούσει και μάλιστα αυτό δεν ήταν το πρώτο «ραντεβού» των δύο παικτών.

Στο 89’ ο Βρέσκας έδωσε πέναλτι για χέρι του Γούτα στην περιοχή, ο Πολωνός ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Θεοδωράκης κατάφερε να αποκρούσει και μάλιστα στην επιστροφή, είχε και πάλι απάντηση στον Σφιντέρσκι και στο πλασέ που επιχείρησε, διατηρώντας το 0-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς (46′ Θεοδωράκης) – Γούτας, Στρούγγης, Ρισβάνης – Γκάλο, Σάλομον, Μπουσούλατζιτς, Κιβρακίδης – Γιακουμάκης, Μανούσος, Ραμπέλο

Η ενδεκάδα του Ατρόμητου στο δεύτερο ημίχρονο: Θεοδωράκης – Γούτας, Στρούγγης, Ρισβάνης (90′ Ζάννης) – Γκάλο (68′ Νταβιώτης), Ούμπιντες, Νάτσος, Κιβρακίδης (68′ Αθανασίου) – Βέλλιος, Κωτσόπουλος, Τριμμάτης.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Μιχάι, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Λημνιός, Τζόλης, Ζαμπά και Άκπομ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Εσίτι, Βέρνμπλουμ, Μάτος, Τσαούσης, Μπίσεσβαρ, Κούτσιας και Σβιντέρσκι.

Νταμίρ Κάναντι: Είμαι ικανοποιημένος για την εικόνα μας

Ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό για την εικόνα του Ατρομήτου σε αυτό το πρώτο φιλικό ματς της σεζόν, κόντρα στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι τονίζοντας τη βεβαιότητά του για την ετοιμότητα της ομάδας του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος:

«Σε αυτό το επίπεδο της προετοιμασίας μας θεωρώ πως κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είμαι ικανοποιημένος για την εικόνα μας απέναντι σε έναν τόσο καλό και ποιοτικό αντίπαλο! Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς αν και σε αυτό το σημείο δουλεύουμε περισσότερο στο κομμάτι της τακτικής και αυτό είναι λογικό. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι στο ρόστερ μας όπου περιμένω κάποια πράγματα έτσι ώστε να έχουμε και φέτος υψηλές προσδοκίες.

Η ιστορία με τον κορωνοϊό είναι για όλους μας μια μεγάλη πρόκληση! Υπάρχει βέβαια διαφορά στην προετοιμασία λόγω των συνθηκών αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι έτσι ώστε να κάνουμε ότι πρέπει για το καλό της ομάδας.

Για τον ΠΑΟΚ έχω να πως παραμένει ένας δυνατός και ποιοτικός αντίπαλος, όμως εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε τη δικιά μας ομάδα, να τη βελτιώνουμε συνεχώς έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος το Σεπτέμβριο..», είπε μεταξύ άλλων ο Αυστριακός τεχνικός.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment