PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ισόπαλοι Ατρόμητος και Παναιτωλικός σε ματς ροντέο


Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Παναιτωλικός για την 16η αγωνιστική της Superleague σε ένα όμορφο παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τον Ατρόμητο να έχει δυο καλές ευκαιρίες με Ενσικουλού και Μάντσον για να ανοίξει το σκορ με τις προσπάθειες να χάνονται.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε με άγριες διαθέσεις και στο 50’ ο Ενσικουλού με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα της πόλης μας πίεσε και για δεύτερο γκολ με τον Μάντσον να χάνει μοναδική ευκαιρία για το 2-0 στο 68’. Εκεί παραλίγο να χαθεί και το παιχνίδι αφού λίγο αργότερα ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με τον Μανά και στο 77’ ο ίδιος παίκτης έβαλε την ομάδα του Αγρινίου μπροστά.

Ο Ατρόμητος παρά το σοκ βγήκε και πάλι μπροστά πιέζοντας για την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 83’ όταν ο Μούγιακιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη με κοντινή προβολή έπειτα από φάση διαρκείας.

Η Περιστεριώτικη ομάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη αλλά λίγο οι καθυστερήσεις των παικτών του Δέλλα και λίγο οι κακές αποφάσεις του διαιτητή Παπαπέτρου δεν έδωσαν τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο.

Μάλιστα με τη λληξη του αγώνα ο Νταμίρ Κάναντι διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Αθηναίο διαιτητή όχι και άδικα αφού η αντιμετώπισή του για το παιχνίδι ήταν ξεκάθαρα ενάντια στον Ατρόμητο με αποκορύφωμα τα 5’ καθυστερήσεις που κανονικά θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 8’.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας (80’ Ούμπιδες), Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (78’ Κωτσόπουλος), Μπρούνο (78’ Μούγιακιτς), Κουλούρης.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαλής, Άργκους (87’ Αμαράλ), Τσοκάνης, Λιάβας, Λουσέρο, Γουίλιαν (93′ Γκούγκα), Μάζουρεκ (84’ Μιχάι), Μανά, Μοράρ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment