PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ισχυρό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών


Ισχυρό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών πέτυχαν οι ελληνικές αστυνομικές αρχές με την εξάρθρωση συμμορίας που είχε αναπτύξει δράση στην εισαγωγή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης εντός της ελληνικής επικράτειας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν στην Αττική ένας 43χρονος αλλοδαπός και δύο 42χρονοι Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και ένταξης σε εγκληματική συμμορία και παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης το μεσημέρι του Σαββάτου στη Ν. Χαλκηδόνα Αττικής, εντοπίστηκε ο 43χρονος να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 20 δέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 16 κιλών, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα στο όχημα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 43χρονος άντρας αποτελούσε ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής συμμορίας και εισήγαγε την ποσότητα κοκαΐνης, την οποία θα παρέδιδε στους άλλους δύο συλληφθέντες, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση της στην ελληνική επικράτεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment