PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ισχυρή καταιγίδα, πλημμύρισαν δρόμοι στο Μαρούσι


Περιοχές των βορείων προαστίων και ειδικότερα το Μαρούσι και η Κηφισιά, πλημμύρισαν από τη σημερινή νεροποντή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από τις δύο συγκεκριμένες περιοχές, καθώς και από Βριλήσσια, Μελίσσια και Πεντέλη, έχουν γίνει έως αυτή την ώρα περισσότερες από 140 κλήσεις για παροχή βοήθειας και αντλήσεις υδάτων.

Έχουν πλημμυρίσει δρόμοι, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ, στη Νέα Ερυθραία.

Εικόνες από τα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν να έχει πλημμυρίσει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Σωρού και Κηφισίας.

Η πυροσβεστική έχει δεχτεί 170 κλήσεις μέχρι στιγμής, ενώ αυτή τη στιγμή πυροσβέστες επιχειρούν για απεγκλωβισμό 8 οδηγών σε Παλλήνη, Μελίσσια και Βριλήσσια.

Νωρίτερα, μια ηλικιωμένη απεγκλωβίστηκε από υπόγεια στα Μελίσσια.

Να μην βγουν από τα σπίτια τους καλεί τους πολίτες ο αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα, Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος είπε πως θα είναι θαύμα άμα δεν έχουμε νεκρούς.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η περιφέρεια Αττικής, η οποία «κατόπιν εντολής της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, μετά από το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ ενεργοποιήθηκε άμεσα το σύνολο των τεχνικών υπηρεσιών και του μηχανολογικού εξοπλισμού της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή εν όψει των καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Αττική από σήμερα μέχρι και αύριο το βράδυ», αναφέρεται στην ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Επιπλέον, στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής έχουν ενεργοποιηθεί επιπλέον μηχανήματα έργου προκειμένου να προβούν σε προσωρινούς καθαρισμούς ρεμάτων και ό,τι άλλο έκτακτο απαιτηθεί συνέπεια των καταστροφικών πυρκαγιών».

Παράλληλα, διακόπηκε, πριν από λίγο, σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία, λόγω της νεροποντής. Ειδικότερα, έκλεισε η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», στη Νέα Ερυθραία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα στην Ερμού

Peristeri News

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου διορίστηκε επικεφαλής στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Νίκαια: Σκότωσε στη μέση του δρόμου τον γαμπρό του με καραμπίνα

Peristeri News

Leave a Comment