PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ιστορική νίκη πέτυχε το πόλο ΓΣ Περιστερίου


Ιστορική η σημερινή ημέρα για την ομάδα υδατοσφαίρισης του ΓΣ Περιστερίου, καθώς πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Το συγκρότημα του Κώστα Λούδη επικράτησε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής επί του ΟΦΘ και μάλιστα με εντυπωσιακή ευκολία και σκορ 12-4.

Η ομάδα ξεκίνησε ορεξάτη την αναμέτρηση και με τα γκολ των Κλήμου, Φωκά (δις), Παπανικολάου και Αγκόρτσα προηγήθηκε με 5-2 με το τέλος του πρώτου οκταλέπτου!

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για τους γηπεδούχους που ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο στο 7-2, ωστόσο, τη μεγάλη νίκη επισκίασε ο άσχημος τραυματισμός του βασικού τερματοφύλακα Δημήτρη Καζάκου καθώς στην προσπάθεια του να αποκρούσει την μπάλα στο σουτ του Αντιβαλίδη, γύρισε το χέρι του και αποχώρησε τραυματίας στα μισά της τρίτης περιόδου.

Με την διαφορά των τερμάτων να είναι στο +5 για τον Γ.Σ.Π. (9-4), ο Κώστας Λούδης έριξε στην πισίνα του κολυμβητηρίου της Χωράφας όλους τους παίκτες του και με τους Κουκουμάκη, Παπανικολάου και Γερακούδη να βρίσκουν δίχτυα, το σκορ έφτασε στο 12-4 πριν άπαντες πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και συνάμα ιστορική!

 

Οκτάλεπτα: 5-2, 2-0, 2-2, 3-0.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Α. 3, Γκαρντιγιάν, Σον, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 2, Κλήμος 2, Φωκάς 2, Τσαγκάρης 1, Δαλμάρας, Λαδάς, Αμπατζής.

ΟΦΘ (Τέλης Κορίτσας): Φαρσάρης, Δανιήλ 1, Προσινικλής Π., Αληχανίδης Αβ. 3, Ζαρκαντζάς, Μπιτσάκης, Παυλίδης Ε., Αληχανίδης Β., Δημητριάδης, Πισσίας, Αντιβαλίδης, Βαχαρέλης, Φοροτζίδης Ρ., Παπαμανωλιουδάκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment