PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ισοπαλία με τον Ηρακλή (1-1) στο Περιστέρι


Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Ατρόμητος με αντίπαλο τον Ηρακλή στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι του.

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Ατρόμητος με αντίπαλο τον Ηρακλή στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι του. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη χρειάστηκε μόνο λίγα λεπτά στο πρώτο μέρος για να αναλάβει πρωτοβουλίες, αλλά η βροχή που είχε πέσει νωρίτερα έκανε δύσκολες τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών. Οι γηπεδούχοι είχαν, πάντως, μεγάλες ευκαιρίες με τον Περόνε στο 15’ και τον Μπαζίνσκι στο 43’ για να σκοράρουν.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε ακόμα πιο δυναμικά στο γήπεδο, έχασε νέα ευκαιρία με τον Μπαζίνσκι στο 55’, αλλά ο Περόνε στο 62’ από ατομική ενέργεια και όμορφη πάσα του Μπρίτο νίκησε τον Ελευθερόπουλο κι άνοιξε το σκορ. Ο Ατρόμητος διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε κάποιες ακόμα καλές φάσεις όπως το σουτ του Καμαρά στο 78’ για να πετύχει δεύτερο τέρμα. Όμως, αντ’ αυτού ήρθε η ισοφάριση από τον Σολτάνι στο 89’ με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Αναστασάκος στο επόμενο λεπτό ζήτησε πέναλτι στην προσπάθειά του να σουτάρει μπροστά στον Ελευθερόπουλο, αλλά κατέληξε να αποβληθεί με δύο κίτρινες για διαμαρτυρία! ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σαρμιέντο (71’ Σφακιανάκης), Περόνε (83’ Αναστασάκος), Φαβάλι, Καραγκούνης (62’ Μπρίτο). ΗΡΑΚΛΗΣ: Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κατσαμπής, Χοσέμι, Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός (66’ Σολτάνι), Μάρα, Κομπαγιάσι (67’ Γκαρσία), Σίσιτς (72’ Βέλλιος), Ιάκομπ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment