PeristeriNews.gr
Δημοτικά

«Ιπτάμενος» ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης (photos)


Είναι πάντα δίπλα στους Περιστεριώτες, ακούραστος εκεί όπου χρειάζονται την έμπρακτη υποστήριξή του.

Κοινή είναι η διαπίστωση ότι ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης είναι εργασιομανής, αλλά όπως φαίνεται είναι και ταχύτατος στις μετακινήσεις του.

Αλλιώς κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το γεγονός ότι χθες μέχρι τη 1 το μεσημέρι ήταν στο Δημαρχείο με Περιστεριώτες για την επίλυση προβλημάτων της πόλης και λίγο αργότερα συνόδευσε την ομάδα του Ατρομήτου και τους φιλάθλους στην Τρίπολη για τον κρίσιμο αγώνα.

Και ο κ. Παχατουρίδης επέστρεψε «αστραπή για να συναντήσει πριν την πολιτική του ομιλία στο Περιστέρι τον Πρόεδρο της «Δημοκρατικής Αριστεράς» Φώτη Κουβέλη, όπου πάντα είναι θεσμικός και όταν έρχεται στην πόλη μας πριν απ’ όλα βλέπει τον Δήμαρχο.

Αμέσως μετά παρακολούθησε τη μεγάλη συναυλία της Ορχήστρας Νέων του Δημοτικού Ωδείου υπό την Διεύθυνση του Θάνου Μπένου στο θέατρο «Πολιτών» και αργά το βράδυ υποδέχθηκε και πανηγύρισε μαζί με τους φιλάθλους στο προπονητικό κέντρο «Μαζαράκη» την επιστροφή των παικτών και του προπονητή Γιώργου Δώνη για την επιτυχία τους να προκριθούν για δεύτερη συνεχή φορά στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment