PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Ιδού ο Νυμφίος έρχεται» εκδήλωση των Εκπαιδευτηρίων Νέα Παιδεία


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση-οδοιπορικό αφιερωμένο στα Πάθη του Χριστού «Ιδού ο Νυμφίος έρχεται» στο «Θέατρο Πολιτών» Περιστερίου, τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 μέσα από τον αστείρευτο πλούτο της Βυζαντινής Υμνογραφίας.

Η συνεργασία επί σκηνής της χορωδίας του Ιερού Ναού Αγ. Κων/νου και Ελένης Μάνδρας Αττικής υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτου κ. Κων/νου Σούλη, της χορωδίας του Αγ. Κων/νου των Παμμεγίστων Ταξιαρχών (ΜΑΣΧΑ) της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου και ειδικά της παιδικής χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων Νέα Παιδεία (αποτελούμενη από μαθητές Γ’ – ΣΤ’ Δημοτικού) έγινε με απόλυτη αρμονία και προσέφεραν σε όλους μία πρόγευση από τα Άχραντα Πάθη του Κυρίου μας. Η συμμετοχή μαθητών Γυμνασίου – Λυκείου στην απαγγελία κειμένων παρουσιάζοντας τη ροή των Ύμνων αλλά και συμμετοχή της ποιήτριας Καλυψούς Δημητριάδη συνέβαλε στη κατανυκτική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Χρυσόστομου για τα 40 χρόνια ποιμαντικής διακονίας και προσφοράς στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου από τον Γενικό Διευθυντή των Εκπαιδευτηρίων μας κ. Θωμά Ντάγκα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε θερμότατα ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, καθώς και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες από τον εκκλησιαστικό και εκπαιδευτικό χώρο.

Ευχαριστούμε θερμά για την συγκινητική ανταπόκριση πολιτών και γονέων που κατέκλυσαν το Θέατρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment