PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ιδιαίτερο το ματς με ΑΕΛ για Λε Ταλέκ


Χωρίς τον Αντονί Λε Ταλέκ θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στα δύο τελευταία ματς της σεζόν κόντρα σε Παναθηναϊκό και Πλατανιά.

Ο Γάλλος επιθετικός του Ατρόμητου συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και ως εκ τούτου ο Ρικάρντο Σα Πίντο αποφάσισε να τις εκτίσει στους αγώνες της 29ης και 30ής αγωνιστικής. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο σέντερ φορ των Περιστεριωτών ενδεχομένως να δώσει το τελευταίο του ματς στην Ελλάδα την προσεχή Κυριακή κόντρα στην ΑΕΛ.

Το συμβόλαιο του Γάλλου ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο και ακόμα δεν έχει υπάρξει απόφαση ούτε από τον Ατρόμητο αν θα του καταθέσει πρόταση ανανέωσης, ούτε και ο ίδιος έχει κατασταλάξει για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα ζήτημα που θα υπάρξει εισήγηση από τον προπονητή της ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο στην προσεχή συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο.

Σε κάθε περίπτωση, από τον Λε Ταλέκ στον Ατρόμητο δεν υπάρχει το παραμικρό παράπονο, αφού είναι υπόδειγμα επαγγελματία ενώ είναι και από τους λίγους διασωθέντες στη φετινή κακή σεζόν των Περιστεριωτών.

Εξάλλου, η σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έγινε με την παρουσία όλων των παικτών που χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ στη μέση του προγράμματος. Εκείνοι που αγωνίστηκαν εναντίον του ΠΑΟΚ αποσπάστηκαν από τους υπόλοιπους για να κάνουν αποκατάσταση και spa.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση και κατόπιν θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς της Κυριακής με τους «βυσσινί».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment