PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ιαπωνία: Ισχυρή έκρηξη σε μπαρ με 40 τραυματίες


Μία ισχυρότατη έκρηξη σε εστιατόριο προκάλεσε πανικό στο Σαπόρο της Ιαπωνίας, ενώ 40 άνθρωποι έχουν διακομιστεί στα νοσοκομεία της περιοχής.

Εικόνες Αποκάλυψης στην ιαπωνική πόλη Σαπόρο, όταν μία ισχυρότατη έκρηξη προκάλεσε την ολοσχερή καταστροφή ενός εστιατόριο, το οποίο την στιγμή εκείνη ήταν γεμάτο με πελάτες κι εργαζόμενους.

Προς το παρόν, οι αρχές της πόλης δεν έχουν κάνει γνωστή την αιτία της καταστροφικής έκρηξης, ωστόσο μέσα ενημέρωσης της Ιαπωνίας αναφέρουν ότι η έκρηξη είναι πιθανό να προκλήθηκε από διαρροή αερίου.

Η έκρηξη κι η πυρκαγιά που ακολούθησε προκάλεσαν την κατεδάφιση μεγάλου τμήματος του κτιρίου, ενώ στο σημείο έσπευσαν αμέσως δεκάδες ασθενοφόρα κι ειδικά κλιμάκια της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό όσων βρέθηκαν στα συντρίμμια.

 

Ο πρώτος απολογισμός των αρχών έκανε λόγο για την ύπαρξη περίπου 40 τραυματισμένων ανθρώπων, μερικοί εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι κανείς εκ των πελατών και των εργαζομένων δεν έχει παραμείνει εγκλωβισμένος στα ερείπια.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment