PeristeriNews.gr
Πολιτική

Θ. Παπαχριστόπουλος: Αναβάλλω την παραίτηση για 4-5 ημέρες


Την απόφασή του να αναβάλει τελικά την παραίτησή του, κατόπιν – όπως είπε – παράκλησης του προέδρου της Βουλής, ανακοίνωσε ο βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος μετά από συνάντηση που είχε με τον Νίκο Βούτση.

«Με παρακάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής -επειδή για να ισχύσει η Συνθήκη των Πρεσπών, πρέπει το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ να ψηφιστεί- αυτή η παραίτηση να πάρει μια παράταση τεσσάρων-πέντε ημερών», δήλωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος εξερχόμενος από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής στο οποίο προσήλθε για να υποβάλει την παραίτησή του, όπως είχε προαναγγείλει.

«Έχω υποσχεθεί να υποβάλω παραίτηση σήμερα. Δεν πειράζει, τα προσωπικά μου είναι πιο κάτω από την ένταση που υπάρχει και νομίζω ότι μέσα στην προσεχή εβδομάδα, θα τελειώσει αυτή η ιστορία», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που ο πρόεδρος με παρακάλεσε, αναβάλλω την παραίτηση για τέσσερις με πέντε ημέρες και παίρνω το χρέος της ανακολουθίας μου. Η αμαρτία μου θα είναι αυτές οι τέσσερις με πέντε ημέρες».

Σημειώνεται πως λίγο πριν μεταβεί στο γραφείο του κ. Βούτση ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως θα παραιτηθεί εντός της ημέρας. «Εγώ τον λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου» είπε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment