PeristeriNews.gr
Πολιτική

Θ. Θεοχαρόπουλος: Με το ΠΑΣΟΚ μας ενώνουν περισσότερα


«Αυτά που μας ενώνουν με το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ περισσότερα από αυτά στα οποία έχουμε διαφορετικές απόψεις» ξεκαθάρισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στον απόηχο της διαφοροποίησης της ΔΗΜΑΡ για τον εκλογικό νόμο που προκάλεσε αντιδράσεις στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ επανέλαβε ότι η υποστήριξη της απλής αναλογικής είναι πάγια θέση του κόμματός του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προάγγελο συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ ή υπουργοποίησής του.

«Εμείς πάμε να φτιάξουμε τη δική μας μεγάλη παράταξη» επισήμανε ο κ. Θεοχαρόπουλος. «Δεν σκοπεύουμε να γίνουμε δεκανίκι του ενός και του άλλου» πρόσθεσε και απαντώντας στις ειρωνικές δηλώσεις του Δημήτρη Κρεμαστινού σε βάρος του είπε ότι «από τον Σεπτέμβριο που συνεστήθη η Δημοκρατική Συμπαράταξη σταμάτησε η καθοδική πορεία των δυο κομμάτων».

Διχάζει τη Δημοκρατική Συμπαράταξη το θέμα του εκλογικού νόμου

Η απόφαση του Θανάση Θεοχαρόπουλου να ψηφίσει υπέρ της απλής αναλογικής, σε αντίθεση με την απόφαση του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσει το νέο εκλογικό νόμο, προκάλεσε τριγμούς στους κόλπους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Δεν θα μάς επιβάλει το 0,1% την άποψή του για τον εκλογικό νόμο», σχολίασε ο Δημήτρης Κρεμαστινός μετά τη διαφοροποίηση Θεοχαρόπουλου και πρόσθεσε «αν ξαναβγεί βουλευτής, να μού στείλετε τηλεγράφημα».

Η δήλωση Κρεμαστινού προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΔΗΜΑΡ, η οποία με επιστολή στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου, του ζητά να επιληφθεί του θέματος για τις «απαξιωτικές εκφράσεις» που χρησιμοποίησε ο κ. Κρεμαστινός κατά της ΔΗΜΑΡ, του προέδρου της και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment