PeristeriNews.gr
Πολιτική

Θ. Θεοχαρόπουλος: Κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας, όχι εκλογές


Η χώρα δεν χρειάζεται να πάει ξανά στις κάλπες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θ. Θεοχαρόπουλος αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο.

Όπως είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος, οι εκλογές δεν είναι λύση «διότι πήγαμε τρεις φορές στην κάλπη το 2015 και τα αδιέξοδα είναι ξανά μπροστά μας».

«Εμείς έχουμε πει σταθερά τη θέση μας, από την προεκλογική περίοδο για μια κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας, των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων με μια προοδευτική προγραμματική συμφωνία», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο αγροτικό και στις κοινωνικές αντιδράσεις ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι πρέπει  να υπάρχουν άμεσα  δράσεις από τη χώρα μας που θα διευκολύνουν την παραμονή τους στην αγροτική παραγωγή «διότι η κατάσταση κινδυνεύει».

Νωρίτερα, στη διάρκεια της συνάντησής του με τον κ. Θεοχαρόπουλο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι η ενότητα όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων στο μεταναστεύτικό είναι επιβεβλημένη για την υπεράσπιση του κύρους της χώρας, ενώ σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα ζητήματα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την «πάγια άποψη» του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, ότι «στα μεγάλα και τα σημαντικά χρειάζεται να υπάρχει η συνεννόηση εκείνη η οποία καταξιώνει και τις πολιτικές ηγεσίες στα μάτια της κοινωνίας».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment