PeristeriNews.gr
Πολιτική

Θ. Θεοχαρόπουλος: Δεν επιστρέφω την έδρα


«Η απόφασή μου να υπερψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι οριστική» δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ενώ ερωτηθείς για τη στάση του σε ενδεχόμενη πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τη Ν.Δ. είπε ότι θα εξαρτηθεί από το περιεχόμενό της.

«Δεν μπορώ να προκαταλάβω τη θέση της ΔΗΜΑΡ απέναντι σε μια ενδεχόμενη πρόταση μομφής από τη Ν.Δ.. Περιμένω να δω το περιεχόμενό της, αν και εφόσον κατατεθεί» είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ξεκαθάρισε παράλληλα ότι δεν θα επιστρέψει την κοινοβουλευτική του έδρα μετά τη διαγραφή του από το Κίνημα Αλλαγής, καθώς – όπως σημείωσε, «δεν είναι δυνατό να αυτοδιαγραφεί η ΔΗΜΑΡ από τη Βουλή».

«Εμείς θα συζητούσαμε μέσα από τις διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ τη θέση που διαμορφώσαμε ως ΔΗΜΑΡ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ωστόσο, η κ. Γενημματά απομάκρυνε τη ΔΗΜΑΡ με απόφασή της» συνέχισε ενώ ερωτηθείς για την επικοινωνία του με τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου απάντησε: «Με τον Γιώργο Παπανδρέου συζητάμε συνεχώς».

Σε ό,τι αφορά στις επόμενες εκλογές είπε πως δεν θα είναι υποψήφιος σε κανένα ψηφοδέλτιο Επικρατείας και πρόσθεσε πως «η ΔΗΜΑΡ θα αποφασίσει τις συμμαχίες της εν όψει των επόμενων εκλογών, οι οποίες πρέπει να γίνουν ‘χθες’».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment