PeristeriNews.gr
Lifestyle

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης στην Αίγυπτο


Σε νοσοκομείο των ΗΠΑ νοσηλεύεται η δημοσιογράφος Λάρα Λόγκαν, που σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από συμμορία Αιγυπτίων.

Σε νοσοκομείο των ΗΠΑ νοσηλεύεται η δημοσιογράφος Λάρα Λόγκαν, που σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από συμμορία Αιγυπτίων, κατά την πρώτη ημέρα της πτώσης του Μουμπάρακ.

Η 39χρονη δημοσιογράφος, που κατάγεται από τη Νότια Αφρική κι έχει πολυετή εμπειρία ως πολεμική ανταποκρίτρια κάλυπτε τα γεγονότα στην Αίγυπτο για λογαριασμό του CBS.

Όπως έγινε γνωστό από το αμερικανικό κανάλι, η Λάρα Λόγκαν παρακολουθούσε τους πανηγυρισμούς του πλήθους μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του Μουμπάρακ, για λογαριασμό της εκπομπής “60 λεπτά “, όταν την περικύκλωσε ομάδα περίπου 200 ατόμων που βρισκόντουσαν σε έξαλλη κατάσταση.

“Απομονώθηκε από την ομάδα των συνεργατών της, κτυπήθηκε και υπέστη σεξουαλική επίθεση, πριν διασωθεί τελικά από την παρέμβαση ομάδας γυναικών και περίπου 20 στρατιωτών”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το CBS.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment