PeristeriNews.gr
Διεθνή

Θύματα χάκερ εκατοντάδες Γερμανοί πολιτικοί


Θύματα επίθεσης χάκερ έχουν πέσει Γερμανοί πολιτικοί και άλλα δημόσια πρόσωπα, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα FAZ.

Οι χάκερ έχουν δημοσιεύσει μαζικά δεδομένα και έγγραφα από πολλούς Γερμανούς πολιτικούς και άλλα δημόσια πρόσωπα στο διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστοι ποιοι είναι πίσω από την ενέργεια αυτή.

Σύμφωνα με το γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RBB, δημοσιοποιήθηκαν από τους χάκερ στοιχεία επικοινωνίας, όπως αριθμοί κινητής τηλεφωνίας και διευθύνσεις πολιτικών. Επίσης, δημοσιεύθηκαν πολλά προσωπικά δεδομένα, καθώς και εσωτερικά έγγραφα κομμάτων. Σύμφωνα με το RBB, δεν δημοσιεύθηκαν κρίσιμα έγγραφα, όπως προέκυψε από μια πρώτη έρευνα.

Οι συνδέσεις με τα έγγραφα πιθανότατα διαδόθηκαν πριν από τα Χριστούγεννα στο Twitter. Ο λογαριασμός στο Twitter, ο οποίος μοιράζεται δεδομένα από την 1η Δεκεμβρίου, περιγράφεται με όρους όπως «Security Researching» και «Satire & Irony» και έχει τώρα περισσότερους από 17.000 ακόλουθους. Το τελευταίο tweet του λογαριασμού έγινε στις 28 Δεκεμβρίου και περιέχει ένα σύνδεσμο που οδηγεί σε ένα μη προσβάσιμο blog, γράφοντας: «Jürgen Resch (εθνικός διαχειριστής για περιβαλλοντικές ενισχύσεις)».

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment