PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Θρίλερ» στο Περιστέρι στο τέλος λύγισε ο Ατρόμητος


Ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» με τους τρεις βαθμούς από το Περιστέρι, νικώντας στις καθυστερήσεις τον Ατρόμητο με 3-2 και σημειώνοντας την τρίτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» ήταν ανώτερος και στο 17ο λεπτό ο Πέλκας έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και γύρισμα, ο Ρισβάνης βρήκε την μπάλα, αυτή χτύπησε στο κεφάλι του Θεοδωράκη και στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στον Άκπομ, που από οριακή θέση σκόραρε σε άδεια εστία.

Στο 22΄ ο Μάτος με απίθανο σουτ από τα 25 μέτρα διπλασίασε, κι αφού ο Θεοδωράκης δεν έβαλε καλά τα χέρια του, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι προς το τέλος του ημιχρόνου. Στο 45΄ ο Μανούσος σέντραρε και ο Βέλλιος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-2.

Να σημειωθεί ότι αρχικά ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ, σε φάση που ο Μανούσος πήρε την μπάλα ερχόμενος από πίσω, αλλά το γκολ κατακυρώθηκε με χρήση του VAR.

Στο 52΄ ο Βέλλιος έφερε το παιχνίδι στα ίσα με ένα πολύ όμορφο προσωπικό τέρμα, καθώς στην πάσα του Ρόσα «άδειασε» έξοχα τον Κρέσπο και πέφτοντας, εν είδει… τάκλιν, έκανε το σουτ νικώντας τον Πασχαλάκη για δεύτερη φορά.

Στο 87΄ ο Βαρέλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, αλλά το VAR τον έδειξε σε θέση οφσάιντ. Σε πανομοιότυπη φάση, όμως, ο Κρέσπο νίκησε στον αέρα την αντίπαλη άμυνα και διαμόρφωσε το τελικό 3-2, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Θεοδωράκης, Νάτσος, Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης, Χαρίσης (89′ Ουγκράι), Μάντσον, Κάχιλα (75’ Μπαένα), Ρόσα, Μανούσος (79’ Ενσικουλού), Βέλλιος

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Λημνιός, Εσίτι (61’ Ελ Καντουρί), Μίσιτς, Μπίσεσβαρ (61’ Ζαμπά), Πέλκας (79’ Σφιντέρσκι), Άκπομ

Γ. Αναστασίου: Μας αδικεί το σκορ

Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε το λάθος που έκανε η άμυνα του Ατρομήτου στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αναστασίου. Ένα λάθος που είχε ως αποτέλεσμα το γκολ του Κρέσπο, με το οποίο ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη με 3-2.

Ο Ελληνας τεχνικός μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Δικέφαλο, τόνισε ότι το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα του, η οποία θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Καθαρά από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης χάσαμε το παιχνίδι. Δείξαμε στο βίντεο πως να παίζουμε αυτές τις φάσεις και δεχτήκαμε ένα ίδιο γκολ.

Κάναμε καταπληκτική προσπάθεια σήμερα, είχαμε πολύ φόβο στην αρχή, ανταποκριθήκαμε, ισοφαρίσαμε τον αγώνα και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Μας αδικεί το σκορ. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment