PeristeriNews.gr
Lifestyle

Θηβαίος: «Υπήρχαν μέρες που δεν είχα να φάω»


Ο Χρήστος Θηβαίος δεν διστάζει να μιλήσει για την μουσική βιομηχανία, να σχολιάσει τα ριάλιτυ που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση και να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωή του.

Ο Χρήστος Θηβαίος δεν διστάζει να μιλήσει για την μουσική βιομηχανία, να σχολιάσει τα ριάλιτυ που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση και να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωή του.

“Η δισκογραφία δεν υπάρχει. Μιλάμε για κατάρρευση. Είναι τραγικό το πώς διαχειρίστηκαν οι δισκογραφικές εταιρείες την κρίση.

Το lifestyle τραγούδι, που βομβαρδίζει καθημερινά το αίσθημα και την αισθητική των ανθρώπων, προβάλλεται ως πιο εμπορικό αλλά δεν είναι. Πολλούς καλλιτέχνες που δεν τους ξέρει η μάνα τους, τους βλέπουμε σε γιγαντοαφίσες, αλλά δεν έχουν ούτε το ένα εκατοστό των πωλήσεων και της προσέλευσης του Σωκράτη Μάλαμα.

Tα μουσικά ριάλιτυ δεν με αφορούν καθόλου. Στην ουσία, ασχολούνται με το τι θα φορέσει και πως θα εμφανιστεί το κάθε παιδάκι που του καλλιεργούν φρούδες ελπίδες. Την μια μέρα είναι σε όλα τα περιοδικά και τα κανάλια και την άλλη δεν το ξέρει ούτε η μάνα του.

Δεν θα πήγαινα ως κριτής σε ριάλιτυ. Το θέμα δεν είναι να μας δείχνει μια κάμερα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο πόνος του τραγουδοποιού είναι σαν το μόχθο του αγρότη. Πρέπει τα νύχια σου να ματώσουν για να γράψεις ένα τραγούδι που θα μείνει στην καρδιά των ανθρώπων.

Το «Greek Idol» ή το «X-factor» εκμεταλλεύονται τα παιδιά που συμμετέχουν. Όλα αυτά γίνονται για να φανούν και οι ίδιοι κριτές, που κάποτε ήταν στις εταιρείες και δεν τους ήξερε κανείς… Είναι κάτι το οποίο δεν με αφορά.

Η μεγαλύτερη ανασφάλεια νομίζω πως είναι αυτή της τραγουδοποιίας. Η Αρλέτα μου είχε πει: «Παιδί μου, δεν με νοιάζει αν έχεις ταλέντο, αυτό που με νοιάζει είναι τι θα κάνεις» Και μετά από χρόνια, μου είπε: «Χαίρομαι πολύ που κάνεις επιτυχία, αλλά πρόσεχε γιατί στην αποτυχία χάνεις το μυαλό σου, ενώ στην επιτυχία χάνεις την ψυχή σου.

Όταν ήμουν φοιτητής στην Μπολόνια πέρασα δύσκολα στη ζωή. Υπήρχαν μέρες που δεν είχα να φάω”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment