PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Θερμαινόμενους χώρους θα λειτουργήσει ο Δήμος Περιστερίου


Θερμαινόμενους χώρους για την προστασία των πολιτών, λόγω των προβλεπόμενων χαμηλών θερμοκρασιών, θα λειτουργήσει ο Δήμος Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, η Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Περιστερίου, Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, ενημερώνει για τους θερμαινόμενους χώρους που είναι διαθέσιμοι για τη φιλοξενία αστέγων αλλά και άλλων ευπαθών ομάδων, προκειμένου να προστατευθούν από τις χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν τα επόμενα 24ωρα.

Το ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου 1, τηλ. 2105783288), σε 24ωρη λειτουργία από την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου το βράδυ μέχρι και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου.

Τα Κέντρα Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.), Βάρναλη – Ραιδεστού (τηλ. 2105740590) και Αγίου Ιεροθέου 142 (τηλ. 2105777102), θα είναι διαθέσιμα από το Σάββατο 16 Ιανουαρίου μέχρι και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, ώρες 08:00 – 20:00.

Σημειώνεται ότι, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η φιλοξενία των αστέγων θα γίνει με τις προϋποθέσεις τήρησης προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της επιδημίας και με βάση τις υποδείξεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Περιστερίου, για πληροφορίες: Θωμάς Ρουμπάκος, Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Περιστερίου (κιν. 6947-966451).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment