PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Θα σφάξουμε εσένα και τα παιδιά σου»


Αποσπάσματα από την κατάθεση που έδωσε το Μάρτιο ο Γιώργος Δαλούκας στον αθλητικό εισαγγελέα για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Αποσπάσματα από την κατάθεση που έδωσε το Μάρτιο ο Γιώργος Δαλούκας στον αθλητικό εισαγγελέα για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, βγήκαν σήμερα στη δημοσιότητα, δίνοντας μια νέα διάσταση στη δράση των κυκλωμάτων του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε το Βήμα, μεταξύ άλλων, ο κ. Δαλούκας κατέθεσε ότι: «Μου τηλεφώνησε ο κ. Μπέος και μου είπε αν δεν παίξεις, όπως πρέπει στον αγώνα Άρη – Παναθηναϊκού θα έλθουν Ρώσοι κι Αλβανοί. Και θα έλθω κι εγώ μαζί τους και θα γελάμε. Δεν θα ζείτε για πολύ ακόμα, θα σφάξουμε εσένα και τα παιδιά σου».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «Ορίστηκα αν θυμάμαι καλά Τετάρτη ή Πέμπτη στον συγκεκριμένο αγώνα. Ο κ. Μπέος μου τηλεφώνησε την Παρασκευή το μεσημέρι και μου είπε: μπήκες σ’ αυτό το παιγνίδι και κοίταξε να παίξεις υπέρ του Άρη για να μην έχει προβλήματα. Εγώ του απαντάω: παίζω 50-50 κι αν σου αρέσει. Μου απαντάει αγριεμένος: δεν μ’ αρέσει κι αν δεν παίξεις όπως πρέπει θα έρθουν Ρώσοι, Αλβανοί κλπ. και θα έλθω κι εγώ μαζί τους και θα γελάμε. Του απαντάω: κλείσε το τηλέφωνο γιατί είμαι με την γυναίκα μου και κόψε τις απειλές. Στο ημίχρονο κι ενώ έχω δώσει το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού με έπαιρνε τηλέφωνο και δεν το σήκωνα. Στο τέλος του αγώνα, το ίδιο βράδυ αλλά και την άλλη μέρα με έπαιρνε και μου έλεγε: ρεζιλεύτηκα, με έκανες ρεζίλι, είσαι αρ… που δεν μ’ άκουσες, θα δεις τι θα πάθεις. Τελείωσες».

Στη συνέχεια της κατάθεσής του ανέφερε ακόμα ότι «Συγκεκριμένα τα πρωινά, όταν εγώ έλειπα από το σπίτι μου για προπόνηση, ερχόταν διάφοροι “σωματώδεις τύποι”, χτυπούσαν το κουδούνι του σπιτιού και επιτακτικά με ζητούσαν από την γυναίκα μου. Έπαιρναν τηλέφωνο συνέχεια με απόκρυψη εμένα και τη γυναίκα μου με την ίδια πάντα βραχνή φωνή και με απειλούσαν λέγοντας: δεν θα ζείτε για πολύ ακόμα, θα σφάξουμε εσένα και τα παιδιά σου».

Ο διαιτητής αναφέρθηκε και στους λόγους της παραίτησής του, σημειώνοντας ότι «τέσσερις ημέρες μετά το ματς, έχοντας πάνω απ’ όλα ήσυχη την συνείδηση μου, αλλά παράλληλα και το κύμα των απειλών προς εμένα και την οικογένεια μου να μεγαλώνει, έστειλα στην ΕΠΟ την παραίτησή μου, πρώτον για να αποφορτίσω το κλίμα και δεύτερον να σταματήσουν οι απειλές».

Υπενθυμίζεται ότι στις 11 Ιουνίου 2011 το αυτοκίνητο του διαιτητή έγινε στόχος εμπρησμού κατά την παραμονή του στο εξοχικό του στη Μαγνησία.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για το Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος επίσης κατηγορείται για την υπόθεση των στημένων. Παρά τις επιχειρήσεις της αστυνομίας στο σπίτι του στο Ψυχικό, στο Μαύρο Λιθάρι Αναβύσσου και στα στέκια που συχνάζει, ο φυγόδικος παραμένει άφαντος.

Μάλιστα, διαμήνυσε μέσω του δικηγόρου του κ. Στάθη ότι θα παραδοθεί αφού ολοκληρώσει κάποιες δουλειές που επείγουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment