PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Θα μας δίνει άδεια ο Τσίπρας να κυκλοφορούμε»


Ολομέτωπη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε χθες στους Αγίους Αναργύρους ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, προσθέτοντας άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ της “βεντέτας” που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό.

Μιλώντας το πρωί στο Mega, o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατήγγειλε ότι η χθεσινή επίθεση στον κ. Λοβέρδο αποτελεί ένα “φασιστικό σχέδιο” του Αλέξη Τσίπρα και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

“Μπροστά στον φασίστα και τραμπούκο δεν μπορείς να είναι ακριβοδίκαιος” είπε, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι υπάρχει σχέδιο “να μην μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα παρά με την άδεια του Τσίπρα”.

Ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι τοπικοί παράγοντες αναγνώρισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ αυτών που επιτέθηκαν στον υπουργό Υγείας στους Αγ. Αναργύρους.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επίθεση κατά του νομπελίστα Τζέιμς Γουότσον στην Πάτρα, λέγοντας ότι “επιτέθηκαν γιατί δεν τους άρεσαν οι απόψεις του”.

Για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσεις για τον Κώστα Γαβρά, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε επτά πρόσωπα, όμως “ο κ. Τσίπρας το έκανε γαργάρα”.

“Εδώ και 60 χρόνια δίνω αγώνα για την ελευθερία της έκφρασης, δεν θα υποκύψω στον κ. Τσίπρα” υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment