PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Θαυμασμός για τα εργαστήρια Χειροτεχνίας, Ζωγραφικής και Φωτογραφίας (video)


Πραγματοποίηθηκε στο νέο «Πολιτιστικό Στέκι» του Δήμου Περιστερίου στο Λόφο Αξιωματικών

Εντυπωσιακή και με μεγάλη επισκεψιμότητα η έκθεση έργων Χειροτεχνίας, Ζωγραφικής και Φωτογραφίας των εργαστηρίων του Δήμου Περιστερίου, που πραγματοποιήθηκε στο νέο «Πολιτιστικό Στέκι» του Δήμου Περιστερίου.

Σε ένα μοναδικό πολιτιστικό χώρο, που κοσμεί την περιοχή του Λόφου Αξιωματικών επί της οδού Πατριάρχου Σεργίου, οι επιμορφώμενοι των εργαστηρίων παρουσίασαν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης επισκέφθηκε την έκθεση και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τις δημιουργίες, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου και τους Προέδρους της ΔΕΠΑΔΠ Βασίλη Παπαδόπουλο και του ΟΠΑΑΠ Ξένη Κορόγιαννη.


Ο Δήμαρχος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στους δημότες για τα έργα τους και τους δασκάλους Χειροτεχνίας, Ζωγραφικής και Φωτογραφίας για την άψογη λειτουργία τους.

Από την πλευρά τους, οι συμμετέχοντες στα δημοτικά εργαστήρια ευχαρίστησαν τον κ. Παχατουρίδη για τη δυνατότητα που τους παρέχεται για μια πολιτιστική διέξοδο σ’ αυτήν τη δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης.

Σημειώνεται ότι τα εργαστήρια λειτουργούν από την Κοινοφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΔΕΠΑΔΠ), τηλ. 2105779914 και 2105779049.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment