PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Θανατηφόρο τροχαίο με νταλίκα στον Κηφισό


Δύο νεκροί άντρες και μία πολύ σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον Κηφισό, στο ρεύμα της καθόδου προς Πειραιά μετά την Ιερά Οδό, όταν νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της και παρέσυρε δύο αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Τροχαίας, η νταλίκα που κινούνταν επί της Λεωφόρου Κηφισού ξέφυγε από την πορεία της και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο οχήματα. Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός πως η νταλίκα βρέθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού.

Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωής τους δύο άτομα, ενώ μια γυναίκαι έχει μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Νεκροί είναι δύο Αλβανοί υπήκοοι, 65 και 60 ετών, ενώ η γυναίκα που νοσηλεύεται στην εντατική είναι επίσης Αλβανίδα, ηλικίας 34 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Τροχαίας υπέβαλλαν τον 64χρονο οδηγό της νταλίκας σε αλκοτέστ, από το οποίο απεδείχθη ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Στη συνέχεια προχώρησαν και σε λήψη αίματος καθώς αυτό προβλέπεται σε περιπτώσεις θανατηφόρων τροχαίων.

Από τον έλεγχο αλκοτέστ προέκυψε ότι ο 64χρονος είχε καταναλώσει ποσότητα οινοπνεύματος, πολύ πιο πάνω από το προβλεπόμενο όριο (για τα βαρέα επαγγελματικά οχήματα, το όριο ανέρχεται σε 0.10). Πληροφορίες λένε ότι οι δείκτες έδειξαν πάνω από 0.50, ενώ το αίμα που ελήφθη επιτόπου έχει ήδη σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ για ανάλυση, προκειμένου οι αστυνομικοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την ποσότητα οινοπνεύματος που κατανάλωσε ο Έλληνας οδηγός της νταλίκας, ο οποίος οδηγήθηκε και κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στο Περιστέρι.

Η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι απεγκλώβισε τρία άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους από τα δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα. Όπως αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός τριών ατόμων χωρίς τις αισθήσεις τους από δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα, συνέπεια τροχαίου, επί της Λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά μετά την Ιερά Οδό στο Αιγάλεω Αττικής. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα».

Οι οδηγοί που κινούνται στη Λεωφόρο Κηφισού καλούνται να είναι προσεκτικοί, καθώς στο σημείο παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση, λόγω του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment