PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Θανάσιμος διαπληκτισμός με δύο νεκρούς στην Κρήτη


Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους, στο χωριό Ανώγεια της Κρήτης, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό μεταξύ ενός 63χρονου και ενός 30χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα να τραβήξουν όπλο, να πυροβολήσουν και ο ένας να σκοτώσει τον άλλο.

Ο 30χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και γόνος γνωστής οικογένειας των Ανωγείων, ενώ ο 63χρονος ήταν πατέρας πέντε παιδιών και γνωστός συγγραφέας βιβλίων με μαντινάδες.

Μάλιστα, από το περιστατικό τραυματίστηκε και ένας ακόμη 30χρονος, ο οποίος επιχείρησε να «χωρίσει» τους δύο άνδρες. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, καθώς και εκπρόσωπος των εισαγγελικών αρχών.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης, υπογράμμισε ότι πρέπει να διαφυλαχθεί η ηρεμία στο χωριό, οι κάτοικοι να μην παρασυρθούν από λάθος πληροφόρηση και οι αρχές να αφεθούν να λειτουργήσουν για το καλύτερο.

Στην περιοχή, πάντως, από τα ξημερώματα επικρατεί αναταραχή, με τις αρχές να φοβούνται τον κίνδυνο βεντέτας μεταξύ των οικογενειών των δύο θυμάτων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Leave a Comment