PeristeriNews.gr
Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 24 Νοεμβρίου 2020


Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 24 Νοεμβρίου 2020

Ειδικότητα: Πωλητές – Προωθητές Προϊόντων (promoters) – Merchandisers

ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ εταιρεία στο Περιστέρι ζητάει άτομο για την στελέχωση του τμήματος πωλήσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση η δυνατότητα πωλήσεων Β2Β. Ικανοποιητικός μισθός καθώς και μπόνους επι των πωλήσεων. Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θεωρείται προσόν.

Αποστολή βιογραφικών στο amprint@otenet.gr

Ειδικότητα: Σερβιτόροι

Η δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα ψητοπωλείων The Big Bad Wolf αναζητά ευχάριστα, δυναμικά και δημιουργικά άτομα για τα καταστήματα Μελισσίων, Νέας Σμύρνης, Πατησίων, Χολαργού, Παγκρατίου, Καλλιθέας, Πειραιά, Αιγάλεω, Πεύκης και Περιστερίου (νέο κατάστημα) για τη θέση: ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ(κατά προτίμηση κοπέλα). Απαραίτητα προσόντα για τη θέση: Ανάλογη προϋπηρεσία σε μεγάλη αλυσίδας εστίασης, Γνώση συστήματος παραγγελιοληψίας, Κάτοχος βιβλιαρίου υγείας, Ευχάριστη επικοινωνιακή παρουσία για εξυπηρέτηση κοινού. Προσφέρουμε: Μπόνους αποδοτικότητας,  Ανταγωνιστικό μισθό, Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, Εξαιρετικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης.

Στείλτε το βιογραφικό σας στο areamanager@tbbw.gr

Ειδικότητα: Άλλες Τεχνικές Ειδικότητες

ΤΕΧΝΙΚΟΙ τηλεπικοινωνιών (νέες συνδέσεις-βλαβοδιαχείριση υπηρεσιών τεχνολογίας vdsl-adsl). Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, τουλάχιστον 1ετή εμπειρία. Δίπλωμα οδήγησης Β’ κατηγορίας.

Βιογραφικό στο hr@combotech.gr

Ειδικότητα: Χημικοί

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ Χημικός ή βοηθός φαρμακοποιού, ζητείται για να εργαστεί σε φαρμακείο που βρίσκεται στον Αγ. Ιερόθεο στο Περιστέρι. Απαραίτητη σχετική προϋπηρεσία σε φαρμακείο (και στο εργαστήριο του φαρμακείου) και ηλικία άνω των 30 ετών.

Παρακαλώ, αποστείλατε βιογραφικό στο sikalias@yahoo.gr

Ειδικότητα: Ηλεκτροσυγκολλητές – Συγκολλητές

ΕΤΑΙΡΕΊΑ Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων, με έδρα το Περιστέρι Αττικής, αναζητεί ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΗ  (ηλεκτρόδιο) για εργασία εντός Αττικής. Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε ηλεκτροσυγκολλήσεις σωληνώσεων.

Επιθυμητό βιογραφικό στο e-mail: ydaspis@otenet.gr

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Υποστήριξη Γραφείου, Εξυπηρέτηση Πελατών, Λογιστήριο)

ΖΗΤΕΊΤΑΙ κοπέλα για θέση γραφείου σε γνωστό e-shop γυναίκειων ενδυμάτων – υποδημάτων. Εάν αγαπάς τον κόσμο της μόδας και διαθέτεις ομαδικό πνεύμα και σε ενδιαφέρει η εξέλιξη σε ένα δυναμικό περιβάλλον, τότε είσαι η κατάλληλη υποψήφιος για εμάς. Τα καθήκοντα περιλαμβάνουν διεκπεραίωσή κλήσεων και διαχείριση μηνυμάτων (Facebook και Instagram).

Στείλτε μας το βιογραφικό στο fenstyle@fenstyle.gr

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Εστίαση – Τρόφιμα – Ποτά)

ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο για παραγωγή και πώληση σάντουϊτς.

Βιογραφικά στο: hr@apollonion-bakery.gr

Ειδικότητα: Χειριστές Μηχανημάτων

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ανώνυμη στο Περιστέρι ζητεί άτομα δίπλωμα χειρισμού κλαρκ, με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, επιθυμητή προϋπηρεσία, πλήρης απασχόληση, ασφάλιση.

Βιογραφικό στο e-mail: gram1@markakos.gr

Ειδικότητα: Συνεργεία Φασόν

ΖΗΤΟΎΝΤΑΙ συνεργεία φασόν για ιατρικές  ρόμπες μιας χρήσεως.

Τηλ.: 211 11 61 284

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 21 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 15 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 6 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment