PeristeriNews.gr
Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 16 Σεπτεμβρίου 2020


Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ειδικότητα: Γηροκόμοι

ΚΥΡΙΑ με καλά Ελληνικά ζητείται ως εσωτερική για τη φροντίδα κυρίου με αναπηρία (σε καροτσάκι), άριστο περιβάλλον εργασίας ένα ρεπό την εβδομάδα δικό της δωμάτιο.

Τηλ.: 6948 88 35 52

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Υποστήριξη Γραφείου, Εξυπηρέτηση Πελατών, Λογιστήριο)

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ για ασφαλιστικό γραφείο στο Περιστέρι, γνώσεις αγγλικών, Η/Υ, datawise, Alis, Profia, προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση απαραίτητα, 8ωρη απασχόληση.

Αποστολή βιογραφικών στο : info@qpiraeus.gr

Ειδικότητα: Τεχνικοί & Τεχνίτες Οχημάτων

ΕΜΠΕΙΡΟΣ Μηχανικός αυτοκινήτων ζητείται από εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes-Benz στο Περιστέρι. Μόνιμη εργασία, μισθός ικανοποιητικός, έως 35 ετών. -Καλή γνώση Η/Υ και Αγγλικών – Απαραίτητη Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση – Ικανότητα συνεργασίας -Δίπλωμα Α’, Β’ κατηγορίας.

Βιογραφικό στο: mylonas-drimeris@outlook.com

Ειδικότητα: Ξυλουργοί – Επιπλοποιοί – Ταπετσέρηδες Επίπλων

ΒΟΗΘΟΣ ξυλουργού ζητείται για εργασία σε εταιρεία κατασκευής επίπλων κουζίνας, ντουλάπας, ηλικία έως 30 ετών, , επιθυμητή προϋπηρεσία, δίπλωμα οδήγησης.

Τηλ.: 6988 71 09 30

Ειδικότητα: Μάγειρες – Σεφ

ΜΑΓΕΙΡΑΣ -ισσα και βοηθός μάγειρα, ηλικίας 20 έως 30 ετών, ζητούνται από μεζεδοπωλείο στο Περιστέρι, 8ωρη πενθήμερη εργασία με ένσημα, δεκτή η πρακτική άσκηση.

E-mail: aris.bitsis@gmail.com

Ειδικότητα: Γεωργία

ΕΤΑΙΡΕΊΑ διαχείρισης κτιρίων αναζητά πτυχιούχο Γεωπόνο ή επόπτη Δημόσιας Υγείας για εργασία πλήρους απασχόλησης στον τομέα των Απεντομόσεων-Απολυμάνσεων. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης.

Βιογραφικό στο: info@idome.gr

Ειδικότητα: Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι – Σύμβουλοι Επενδύσεων – Μεσίτες

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ και Μεσιτική εταιρεία Οικία & Δομή με έδρα στο Περιστέρι αναζητά Μεσίτες από Αττική και Πειραιά  χωρίς απαραίτητη προϋπηρεσία, ευγενικούς πρόθυμους,  με δικό τους μεταφορικό. Αμοιβή ικανοποιητική.

Βιογραφικό στο email: oikia_domi@hotmail.com

Ειδικότητα: Άλλες Τεχνικές Ειδικότητες

ΑΠΟΘΗΚΆΡΙΟΣ ζητείται από Κατασκευής Μηχανημάτων στο Περιστέρι. Απαραίτητα γνώση σε μηχανολογικά υλικά. Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση σε εργοστάσια. Καλή γνώση Η/Υ. Δυνατότητα εξωτερικών εργασιών.

Βιογραφικά στο : jlappas@jlappas.gr

Ειδικότητα: Πωλητές – Προωθητές Προϊόντων (promoters) – Merchandisers

ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΉ εταιρία που ειδικεύεται στην αντισηψία και απολύμανση, αναζητά  (2) εξωτερικούς πωλητές/πωλήτριες να αναλάβουν την προώθηση των προϊόντων της, τη διατήρηση και ανάπτυξη του πελατολογίου της εντός Αττικής. Απαραίτητα προσόντα : Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα με άνεση στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις, με όρεξη για δουλειά, ηλικία έως 30 ετών. Παρέχεται: μισθός, ασφάλεια και ποσοστά

Αποστολή βιογραφικών alcomedinfo@gmail.com

 

ΠΗΓΗ: www.xe.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πρόσληψη 4 εργαζόμενων με δίμηνη σύμβαση στον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 21 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment