PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο του Ατρόμητου»


Δηλώσεις του προπονητή του Ατρομήτου Γιώργου Δώνη με αφορμή τη μεγαλειώδη παρουσία των φιλάθλων του Ατρόμητου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Δώνης με αφορμή τη μεγαλειώδη παρουσία των φιλάθλων του Ατρόμητου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δήλωσε σήμερα τα εξής :

«Ανεξάρτητα από το αν θα κερδίζαμε ή χάναμε αυτό το παιχνίδι θέλαμε να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας η παρουσία του οποίου στο Ολυμμπιακό Στάδιο μας συγκλόνισε. Ήταν μεγάλο επίτευγμα να συγκεντρωθούν χιλιάδες κόσμου αλλά δυστυχώς όλη αυτή η αληταρία και οι τραμπουκισμοί δεν μας επέτρεψαν ανεξαρτήτου αποτελέσματος να ευχαριστηθούμε τον τελικό και πάνω απ’ όλα να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει.

Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας παρότι ξέρουμε ότι πιθανώς αυτός ο κόσμος με όσα πέρασε να έχει απογοητευτεί και να φοβάται με όσα έγιναν και ίσως να μην θέλει να ξαναπάει στο γήπεδο. Εμείς όμως ελπίζουμε ότι θα τον έχουμε κοντά μας γιατί εμείς είμαστε μια ομάδα που έχουμε δείξει ένα διαφορετικό επίπεδο από αυτό που επικρατεί στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για μια ακόμη φορά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο του Ατρόμητου. Για μένα ήταν πάρα πολύ όμορφο να βλέπω ανθρώπους 70 και 75 ετών να τους έχουμε βγάλει από το σππίτι, να βλέπουμε πολλές οικογένειες στο γήπεδο.

Όμως όλοι αυτοί που αμαύρωσαν την εικόνα του τελικού και μας ανάγκασαν να φύγουμε θυμωμένοι και να είμαστε μέσα στα νεύρα και να υπάρχει πάντα τελικά ένα κατεστημένο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment