PeristeriNews.gr
Δημοτικά

«Θέλουν να μας κλείσουν» καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων του Παιδικού Σταθμού Ανθούπολης (πρώην ΙΒΣΑ)


Με το δικαιολογητικό ότι οι εγκαταστάσεις του σταθμού είναι ακατάλληλες για να φιλοξενούν τα παιδιά

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικού Σταθμού Ανθούπολης (πρώην ΙΒΣΑ), υπογραμμίζοντας τα εξής:

«Ο Δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο θέλουν να αναστείλουν την λειτουργία του σταθμού μας. Από τον Σεπτέμβριο μας ‘’κλείνουν’’ με το δικαιολογητικό ότι οι εγκαταστάσεις του σταθμού είναι ακατάλληλες για να φιλοξενούν τα παιδιά μας.

Πριν λίγους μήνες μας διαβεβαίωσαν για το αντίθετο, μας έλεγαν ότι ο δικός μας σταθμός δεν κινδυνεύει με κλείσιμο.

Ο σταθμός αυτός λειτουργεί τουλάχιστον 30 χρόνια την τελευταία δεκαετία έχει καταφέρει να είναι ένας από τους καλύτερους σταθμούς στην δήμο μας χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες της διευθύντριας και του προσωπικού και για αυτό και είχε πάρα πολλές αιτήσεις εγγραφής. Ποτέ δεν τέθηκε θέμα ασφάλειας- καθαριότητας του συγκεκριμένου σταθμού.

Όλοι εμείς που για χρόνια αφήνουμε τα παιδιά μας στην φροντίδα του προσωπικού το γνωρίζουμε πολύ καλά. Τώρα οι άνθρωποι που βολεύτηκαν στις θέσεις τους με την δική μας ψήφο θέλουν να στοιβάξουν τα παιδιά μας σε χώρους ακατάλληλους που δεν έχουν τις υποδομές.

Τους ενοχλεί ο σύλλογος μας γιατί έχει φωνή, δεν θα καταφέρουν όμως να μας κάνουν να σιωπήσουμε. Δεν θα ανεχτούμε περισσότερη κοροϊδία, θα μας βρουν απέναντί τους. Δεν θα επιτρέψουμε να κλείσει ο σταθμός ή να μεταφερθεί αλλού.

Όλοι πρέπει να αγωνιστούμε για αυτό. Σας καλούμε όλους την Δευτέρα 23-5-2011 και ώρα 18μ.μ. στο προαύλιο του σταθμού για να ενημερωθούμε και να αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment