PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Η Scarlett Johansson πλουσιότερη γυναίκα ηθοποιός


Με μία πλούσια φιλμογραφία συμπεριλαμβανομένων αυτοχρηματοδοτούμενων ταινιών δράσης και ανεξάρτητων παραγωγών που απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές, αλλά και με πολλές ταινίες – υπερπαραγωγές στο ενεργητικό της, η Scarlett Johansson έχει ανακηρυχθεί ως η πλουσιότερη γυναίκα ηθοποιός όλων των εποχών από το box office Mojo.

Η ιστοσελίδα πρόσφατα δημοσίευσε μία ενημερωμένη λίστα με τους πιο πλούσιους ηθοποιούς και η 31χρονη Νεοϋορκέζα καταλαμβάνει την δέκατη θέση μεταξύ των ηθοποιών του Χόλυγουντ, στο box office της Βόρειας Αμερικής με συνολικές αποδοχές που ξεπερνάνε τα 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Scarlett_Johansson

Η κινηματογραφική καριέρα της ηθοποιού ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 1990, όταν ακόμα ήταν παιδί, αλλά απογειώθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με ρόλους σε ταινίες όπως «Φαντάσματα Εφηβείας», «Ο γητευτής των αλόγων», «Χαμένοι στη μετάφραση» και «Match Point».

Από τότε, έχει εμφανιστεί και στη σειρά ταινιών «Εκδικητές» που βασίζεται στο βιβλίο «Black Widow», έχοντας τον ρόλο μίας υπερηρωίδας.

Μόνο το 2016 έχει εμφανιστεί σε δύο ταινίες που απέφεραν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια – στο «Captain America: Civil War» και στο «Βιβλίο της Ζούγκλας», δανείζοντας τη φωνή της στον πύθωνα Κάα.

Η Johansson είναι η νεότερη στη λίστα των 30 πιο πλούσιων ηθοποιών και είναι η μόνη γυναίκα στην πρώτη δεκάδα. Ο Harrison Ford κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα, ενώ στα πρώτα 20 ονόματα βρίσκεται και η Cameron Diaz με έσοδα λίγο πάνω από τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Συναυλία αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση από το ΚΚΕ

Peristeri News

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Leave a Comment